תוכנית טיול 10 ימים בריביירה האיטלקית והצרפתית
-
היי, מעוניינת בעזרה למסלול טיול בן 10 ימים לריביירההצרפתית והאיטלקית, באמצע ספטמבר
יציאה וחזרה ממילאנו, טיול זוגי ברכב.
מעוניינת בטיול של נופים, טבע, הליכה רגלית, כפרים מעניינים. פחות מרכזי ערים עם כנסיות וקתדרלות..
האם הזמן סביר, איפה כדאי לבקר, ללון והמלצות כלליות..
תודה.
-
@aconley אני יכולה לתרום מעט על הריביירה הצרפתית. היינו בה באמצע ספטמבר והיה מושלם מכל הבחינות (גם מזג אויר).
מומלץ לבקר בניס, קאן, מונקו, ומבחר כפרים. כדאי ללון בניס כנקודת כוכב בריביירה הצרפתית.
אנחנו היינו רק בכפר אחד מפאת קוצר הזמן (בדיעבד הייתי מוסיפה עוד) - הכפר Eze שיש בו מרכז עתיק יפה כשלעצמו ואנחנו עשינו גם טיול רגלי יפהפה עם טיפוס להרים שמעל הכפר לתצפית עם הים - ראי תמונות (תמונת השחף היא מקאן, ושתי האחרות מ-EZE - הטיול מעל הכפר והעיר העתיקה - עז ב-EZE):

-
10 ימים זה מלא זמן ואפשר להספיק הרבה. צריך לעשות שיעורי בית ... גם ממליץ על הכפר eze ואולי אפילו גם לישון בו ולא רק לבקר. יש שם מלון יקר מאד אבל מיוחד .
-
קראתי השבוע בלוג באתר למטייל על טיול מקסים ברביירה הצרפתית. ממליצה לחפש שם. אני עצמי הייתי מספר פעמים בריביירה הצרפתית עם גיחה לרביירה האיטלקית (סן רמו וכו').אגב, אפריל זה זמן נפלא לטייל שם. ישנו בניס ובפעם הראשונה במנטון Menton שקרובה לגבול עם איטליה ומקסימה בפני עצמה ואני מאד ממליצה עליה. ניס נהדרת, קאן - לחוש את האווירה. בדרך עוברים בנופים נפלאים. יש כפרים מיוחדים לראות בהרים אם כי מאד מתויירים וממוסחרים. יש לא מעט חומר בבלוגים באתר הזה. צריך רק לחפש.
-
לאור העובדה שהשאלה הונחה לפני 17 יום והשואלת לא צייצה אפילו שהיא קראה את התשובות עד כה, אין סיבה ממשית להמשיך בייעוץ עבורה.
-
צודקת לגמרי.