שאלה לגבי המסלול בטרק באזור הפרינאים בשמורת אוגוסטורטס
-
שלום חברים,
בנינו מסלול:
יום 1- יציאה מאספוט לינה בבקתת colomers
יום 2- יציאה לכוון ביקתת ventosa
יום 3- הביקתה שתיכננו בתפוסה מלאה ולכן שינינו לביקתת amiteges
האם המסלול מוכר ? מרחק סביר? מסלול יפה ומומלץ ?
כמו כן האם יש מבקתת amiteges מונית במרחק סביר חזרה לאספוט
תודה
-
יש קצת חוסר איזון בימים. אם המסלול שציינת בהליכה, יוצא שימים 1 ו-2 ארוכים יחסית, ואילו היום השני קצר מהם. זה יכול לאפשר לך ללכת קצת יותר ב'איזי' ביום השני. לא ממש הצלחתי למצוא מידע נח לגבי תחבורה
-
מוזמנת לקרוא בבלוג שלי על מסלול שעשיתי בפארק הזה (אף כי הוא נכתב ב 2013, אני מניחה שחלק ניכר עדיין רלוונטי).
זה הפרק הכללי/פתיחה: https://www.lametayel.co.il/posts/j1ldj9
אחכ יש תיאור של כל יום הליכה.
בכללי: כן, יפה מאוד! תראו הרבה מאוד אגמים. הבקתות נחמדות מאוד. הפארק מוכר ומטויל ומומלץ מאוד.
גם לי יצאו ימים קצרים במסלול שלי. אבל מצאתי שניתן להרחיב פה ושם ע״י מסלולי צד (בין אם בדרך או ליד הבקתה). כך שגם בימים הקצרים לא השתעממתי.
החלקוה שלך שונה משלי ואני כבר לא זוכרת ממש כל מקטע אז קשה לי להתייחס במדויק לחלוקה שלך. אני ממליצה לך להעלות אותה לאפליקציה/אתר דוגמת outdoor active וכו׳ כדי למדוד פרופיל גובה-מרחק. כך תוכלי לנסות להבין אם החלוקה מתאימה לך. (להערכות זמנים יש תמיד להתייחס בערבון מוגבל ובעיקר לזכור שהן ׳נטו׳ הליכה).
לגבי הקפצה לאספוט בסיום:
ישנם שאטלים (ג׳יפים) מהכפר ל- Estany Sant Maurici. אני הלכתי בין האגם לבקתה בכיוון ההפוך מהתכנית שלך (שזה אומר בעלייה) ולא במסלול הקצר ביותר. זה לקח לי בנינוחות רבה כשעתיים. בירידה במסלול הקצר ובלי להתעקב לתצפיות נוף וכו׳ זה ייקח משמעותית פחות. בנוסף, אתם יכולים לפנות לבקתה ולשאול על האפשרות להקפצה מהבקתה (במקום מהאגם).