ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פנמה וקוסטה ריקה בחגים

פורום מרכז אמריקה
    קוסטה ריקה פנמה
    3
    3
    287
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ali1
      ali1 נערך לאחרונה על ידי

מחפשת מישהו שיכול לעזור לי לתכנן טיול עצמאי לפנמה וקוסטה ריקה לחודש עם כל המשפחה כולל אמא שלי בת 74 שמאוד פעילה. יש אולי מישהו שעשה את זה?

גדליהו מהגרעין משה 22 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @ali1 נערך לאחרונה על ידי גדליהו מהגרעין

@ali1 אשמח לנסות ולעזור לכם. מה אתם מחפשים יותר- טבע?, חוף? . יש הרבה חלקים של חופים בשתי המדינות האלו, ככה שאם המיקוד הוא לא חופים- כדאי שמסלול יעבור בנקודות האחרות. כמו כן איך חשבתם להתנייד? אם רכב שכור- לא חושב שיש אף סוכנות שמאפשרת להעביר את הרכב בין שתי המדינות. ככה שאם זה המצב- כל תוכנית צריכה להתחשב בזה. בעיקרון- ברגע שיש מסלול- אתם יכולים לגשת ולהזמין מקומות לינה לפי מה שנראה לכם יתאים להרכב שלכם ולתקציב שלכם. ובמידה ויש אטרקציות מסוימות שנראה שיש להזמין מראש- או דברים שמאוד מהותי לחוות- כדאי אותם אולי לארגן מראש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • משה 22
          משה 22 @ali1 נערך לאחרונה על ידי

@ali1

אני אתן לך טיפ

אם אתה מתכנן טיול עצמאי אז כלל ברזל זה רכב 4*4 גדול , מכיוון שקודם כל הכבישים שם הם לא מהבטוחים בעולם ומשובצים בורות בגודל של מכתשים, לא פעם כשנסעתי סלאלום בשביל להימנע מהבורות , חשבתי לעצמי שאם הייתי נכנס לבורות הייתי ככל הנראה משאיר את הרכב בלי גלגלים או מנוע. גם כשהיה ברשותו רכב מהסוג המדובר מיצובישי מונטגו ספורט חדשה לגמי פחות מ 1000 ק"מ מידי פעם נפלתי במלכודות והרגשתי טוב את המכה.

כמו כן ישנם הרבה כבישים לא סלולים / דרכי יער וכד' - אף חברת השכרה לא תכיר בנזק שיגרם לרכב כתוצאה מנזק למרכב התחתון צמיגים וכד' ובטח לא לנסות לחצות נהר שעובר בסמוך לכביש .

דבר שני להשתדל לא לנהוג בחושך מכיוון שאם יורד גשם , וזה לא אם אלה תמיד יורד גשם הבורות מתמלאים מייל ואז אין לך יכולת להבחין בהם.

דבר נוסף - בקוסטה ריקה בתדלוק לא יוצאים מהרכב ! למה ? לא יודע זה התדרוך שקיבלתי מנציג חברת ההשכרה , המתדלק יבוא אליך יתדלק אותך ויגבה את הסכום אשראי / מזומן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון