טיסה לניו יורק דרך לונדון - אי וודאות
-
היתה לנו במקור טיסה עם בריטיש ב9 לנובמבר יום שבת דרך לונדון עם המשך ל JFK.
מאחר והיה לי ברור שהם יפסיקו לטוס לפה, הזמנתי בעוד מועד טיסה של אל יום קודם עם פרוטקט.
בריטיש אכן ביטלו את הטיסה ללונדון לפני שבוע אז דיברתי איתם שיתנו החזר על הקטע שבוטל וישאירו לי את ההמשך מלונדון.
כעת אני תוהה מה יקרה אם אל על יבטלו את הטיסה ב8 לחודש ברגע האחרון. האם יש לי בכלל קייס לבקש אז מבריטיש החזר על כל ההזמנה?
או שב8 לחודש אם אל על לא טסים תהיה לי אפשרות לדחות את הטיסה של בריטיש מלונדון למועד אחר?
-
לאור היכרותי איתם, הם לא ימהרו לתת החזר. מומחים בהתחמקויות, התנהלות אנטי צרכנית וממש לא נבונה. הם מנסים לגרום לאנשים להתיאש. אנחנו ביקשנו פיצוי שהגיע לנו על פי חוק, זה ממש לא היה עניין של רצון טוב, הם היו חייבים לפצות אותנו, אכן קבלנו את הפיצוי אבל רק אחרי שפנינו לאיר הלפ, תמורת עמלה. פנינו לחברה הזו רק אחרי שבריטיש ענתה לנו בדחיות וסירובים ואחר כך פשוט התעלמה מפניותינו. לא הייתי מצפה מחברת בריטיש איירוויז ללכת לקראתך ולפצות אותך כמחווה אנושית.
-
@kalda01
לא חושב שאל-על תבטל את הטיסה ללונדון אלא אם באותו היום או בסמוך לכך תהיה התקפת טילים של איראן, אם חלילה אל-על תבטל, לדעתי סיכוי סביר שבריטיש יסכימו לדחות את הטיסה שלכם למועד אחר
-
החשש עם אל על זה סיפור השבת. הטיסה ביום שישי ב9 בבוקר. מספיק שיש סגירה של השדה לכמה שעות והם כבר לא יטוסו באותו יום.
-
@kalda01
נס להקדים ביום ותטיילו בלונדון, מה אני יכול להגיד לך ?
בנסיעה האחרונה שלי לארה"ב בספטמבר ביטלו לי את החזרה ארצה (איבריה) ונאלצתי לרכוש כרטיסים ממדריד לבוקרשט ומשם ארצה, אי אפשר לצפות מה יהיה או מה לא בזמנים אלה, אגיד לך שהשתדלתי להתנהג ברוגע, כבר כשטסנו לארה"ב היה לי חשש שטיסת החזור תבוטל
דרך אגב, בהלוך טסנו עם בריטיש אחרי הצהריים ללונדון (אחרי שביטלו לנו את טיסת הבוקר), לנו במלון "Ibis Styles London Heatrow"', עשר דקות באוטובוס משדה"ת (באוטובוס אפשר לשלם איזה שני פאונד עם כרטיס אשראי, חשוב להוסיף: כרטיס אשראי שונה לכל נוסע, אי אפשר לשלם עם כרטיס אחד לכמה נוסעים והכרטיס האשראי חייב צ'יפ) ושוב מהמלון עם אוטובוס לשדה"ת, 5 דקות נסיעה.
דבר נוסף וחשוב: אם העצירה בלונדון היא פחות מ-24 שעות, חשוב מאוד לציין בדלפק הצ'ק אין בבן גוריון שישלחו את המזוודות לניו יורק, אחרת תצטרכו לסחוב אותן ולעשות צ'ק אין מחדש למחרת, ממש סיוט
-
למה שאל על ישלחו לי את המזוודות לני יורק אם ההמשך מלונדון ? בטוח שיש אופצייה כזאת? אלו 2 הזמנות נפרדות בחברות שונות. הקדמנו כבר את היציאה ביום אחד בגלל הביטול של בריטיש לטיסה בשבת...כעת אמורים לטוס בשישי בבוקר עם אל על ולשהות לילה בלונדון. ההמשך לני יורק בשבת בצהריים. אם אל על לא יטוסו בשישי אז רק בראשון יטוסו פעם הבאה ולא נגיע לטיסה מלונדון ל JFK בשבת.
-
תכלס זה לא בידיים שלנו כבר....אם אל על לא יטוסו ביום שישי מסיבה כלשהיא, נצטרך לפנות לבריטיש ולדחות את הטיסה לניו יורק מלונדון בשבת.
-
@kalda01
כן, שכחתי שמדובר בשתי חברות שונות, אז תצטרכו להוציא את המזוודות ולעשות להן צ'ק אין מחדש, מקווה עבורכם שהכל יילך כשורה
-
לא מאמין שתהיה בעיה עם המזוודות. לקחנו מלון צמוד לטרמינל 5 בהיתרו אז לא נצטרך להיסחב עם המטען יותר מידי. למחרת הטיסה ב1 בצהריים וזה רק לרדת במעלית מהמלון ישר לטרמינל