ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חיפוש יעד לאפריל

פורום אירופה
    כללי טיול משפחתי טיסה משפחה
    6
    8
    156
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lama00
      lama00 נערך לאחרונה על ידי

שלום, מחפשים יעד לטיול משפחתי באפריל (5 ימים עד שבוע). יחסית חדשים בתחום טיולי חול עם ילדים בגילאי 12 9 3. אוהבים בעיקר אטרקציות, ספורט אתגרי ופחות בטן גב או הליכות (אך בכלל עושים הליכות עם ילדים בגיל 3 קצת מופלא בעיניי). נשמח להצעות !

בנוסף, מבחינת ביטוחים האם ביטוחים מכסים בימנו ביטולי טיסה עקב המלחמה או ביטול עקב גיוס של הורה?

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הצועד בנעליו
        הצועד בנעליו @lama00 נערך לאחרונה על ידי

@lama00

מבחינתי נדרשות הבהרות

מה הכוונה שלך ב"אטרקציות", כי לי כל דבר שאני רוצה לראות או לעשות זו אטרקציה.

מה תקציב הטיול? בשקלים/יורו/דולר כולל טיסות.

מה דרך ההתניידות?

מה הלינה שבאה בחשבון מבחינתכם?

יש איזשהן מגבלות באוכל?

יש ביטוח לביטול ביוזמתו של הלקוח, כך שיכולים לכסות גיוס של הורה,

לא מכיר ביטוח ביטול טיסה ביוזמת חברת התעופה, אבל אני לא סוכן ביטוח. אתם יכולים להתעניין אצל סוכן הביטוח שלכם (זה שמבטח לכם את הדירה למשל)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • שמחת הפרטים הקטנים
          שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

בעיקרון אפריל זה לא זמן אידיאלי לאירופה אם אתם בעניין של טבע . או שאתם רוצים עיר? אטרקציות הכוונה פארקי שעשועים וכו'? לגבי ביטוח- בימינו הכי בטוח לטוס אלעל, למרות שהם יקרים בטירוף, אבל במקרה של מילואים למשל הם מחזירים הכל. והם היחידים בערך שיציבים בתקופה הזו.. יש אופציה שנקראת ביטוח ביטטל טיסה מכל סיבה, בטריפגראנטי, במקרה זה אם תבטל תקבל 80% מהכרטיס בחזרה ( ביטוח זה צריך לעשות עד שבועיים מאז שקנית את הכרטיס(

• אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אני לא מכיר ביטוח שמכסה ביטול טיסה ע"י חברת התעופה. כמובן שאם הטיסה בוטלה חברת התעופה אמורה להחזיר את הכסף. פיצוי (חוק טיבי) מוטל בספק כרגע. בכל מקרה - אם הטיסה הלוך כבר בוטלה, זו אכזבה גדולה ואולי הפסד של "סידוי קרקע" (לינה/רכב/כרטיסים). אבל אם הטיסה חזור בטולה כשאתם שם, הבלגם גדול בהרבה. כמו שנאמר, חברת התעופה שהכי בטוח להזמין בה כרגע היא ככל הנראה אלעל, כי הסבירות שהיא תבטל נמוכה יחסית אם כי ממש לא אפסית

לגבי צו 8, אני חושב שחלק מביטוחי הנסיעות הרגילים כוללים הרחבה לצו 8 כחלק מקיצור/ביטול, אבל אני ממש לא בטוח. צריך לעשות שיעורי בית

משך - 5 ימים זה לא הרבה, בייחוד אם מדובר על ברוטו. תלוי בפרטי הטיסה, הטיול ומקום המגורים שלכם, אבל ימי טיסה עשויים להיות ימים מבוזבזים לחלוטין. אם הטיסה הלוך היא בשעות הבוקר, אולי יש לכם כמה שעות ביעד, אבל אולי מנגד עברתם לילה לבן ואתם עייפים. ואם הטיסה הלוך בשעות אחה"צ, אז כבר לא נשאר זמן ביעד. ובחזור - אם הטיסה בערב, אז בפועל עד שתגיעו הביתה זה כבר מחר (שזה אומר יום נוסף? או במקום?). כלומר 5 ימים ברוטו עשוי להיות 3 עד 3.5 ימים נטו. שבוע כבר יותר סביר. כמובן שיתכן שמראש דיברתם על נטו ולא על ברוטו.

אכן מזג האויר בעייתי וגבולי. במרכז וצפון אירופה עוד קר, וזו עוד לא כלכך העונה אז אתרים רבים סגורים או עובדים חלקית. זה לא אומר שאי אפשר לטייל בכלל, אבל צריך להבין שזה ממש לא טיול קיץ. גם שעות האור מוגבלות יותר. כמובן שבדרום אירופה המצב טוב יותר.

טיול עירוני הרבה יותר גמיש, גם בנושאי מזג אויר, וגם בנושאי שעות פתיחה (אתרים בעיר פחות נוטים לתרדמת חורף). אני בהחלט אוהב לעשות טיולים עירוניים עם הילדים, וזה ממש לא טיול "מוזיאונים" ו"תרבות". כשמדובר על ערים באירופה, שווה לחשוב על נושא אנישמיות / אנטי ישראליות. זה תמיד נכון, אבל נכון שבעתיים בימים אלו כמובן.

אני תמיד ממליץ להתחיל בשני נושאים - לאן יש טיסות שנראות לנו אטרקטיביות, ומנגד האם באותו יעד יש חגים או אירועים מיוחדים שמשפיעים על הרצון שלנו לטייל שם. למשל פסחא (20 באפריל) אומר שהרבה מקומות (בייחוד באיזור הקתולי) סגורים.

• lama00
              lama00 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם- הבהרות והמשך... האמת ממש הופתעתי אחרי בדיקה ראיתי שתחילת יולי יוצא אפילו יותר זול מאפריל 0טיסה) אז קצת איבדתי את היתרון של אפריל (עובדת משרד החינוך ויכולה לצאת רק בחופשות והנחתי שיולי בטוח יקר יותר). אז במידה וכן נלך על יולי שאז מזג האוויר על פי מה שכתבתם הוא יותר נוח... התחלתי לחשוב על צפון איטליה לעומת היער השחור. האם לדעתכם רלוונטי? מה יותר מתאים? חדשים יחסית בענייני חול אז ממש מעדיפים טיולי כוכב . אוהבי אטרקציות\ ספורט אתגרי הכוונה סגנון פארק חבלים, אומגות\רכבלים, טיולי גיפים, פארקים מיוחדים לילדים או טיולי נוף אבל לא הרבה הליכה בגלל גיל הילדים. ומניחה שיש עוד דברים מיוחדים שאפילו לא מכירה... אז אשמח לדעתכם לגבי יולי וגם אם הבנתי נכון בעצם אין כמעט סיכוי לבטח מראש סביב ביטול כרטיס טיסה או מילואים נכון?

nuritd יונה וקשת הצועד בנעליו 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • nuritd
                nuritd @lama00 נערך לאחרונה על ידי

@lama00

היי,

אם לא הייתם-אז גם אוסטריה מאד מתאימה לטיול עם ילדים ביולי. אפשר לטוס למינכן למשל -מגוון טיסות וזמינות רכבים ולטייל טיול כוכב בטירול או אזור זלצבורג. אישית לטיול משפחתי ראשון -הייתי בוחרת בה. פחות יקרה מצפון איטליה ולא פחות יפה, עם הרבה דברים לעשות עם ילדים. יש באתר וברשת הרבה תיאורי טיול ומסלולים.

• יונה וקשת
                  יונה וקשת @lama00 נערך לאחרונה על ידי

@lama00 המעבר מאפריל ליולי פותח בפניכם כבר מגוון אפשרויות מצויינות.

בעיני יש 4 יעדים שהם הכי מתאימים לטיול משפחות *ראשון* של משפחה *ישראלית* עם ילדים בגיל ילדיכם. למה הדגשתי את "ראשון" ו"ישראלית"? כי טיול ראשון מציב יותר אתגרים להתמודד איתם, ו"ישראלית" כי על ארבעת היעדים שלהלן יש המון חומרים בעברית - גם ספרים וגם ברשת, מדובר ב"שבילי חומוס" שיהיה הרבה יותר קל לכם להתחיל מהם:

1. הולנד - יתרונות: "ארץ הילדים" עם שלל אטרקציות לילדים, וכמובן גם כפרי נופש אם אתם בעניין. אם מתמקמים נכון אפשר לעשות טיול כוכב עם נסיעות קצרות יחסית, בכבישים שטוחים וקלים מאוד לנהיגה. זה גם נתון חשוב בעיני לטיול ראשון. אוכל שילדים אוהבים, ובאופן כללי מדינה מאוד ידידותית לילדים מטיילים מכל הבחינות. חסרונות: נוף לא דרמטי, נטייה למזג אויר מבאס גם בקיץ (שמים אפורים, גשם).
                  2. היער השחור - יעד מעולה עם שפע אטרקציות מהסוג שאתם מחפשים שבראשן כמובן פארק אירופה שהוא בעינינו הלונה פארק השווה ביותר באירופה, היינו בו יומיים עם לינה באחד המלונות של הפארק (מומלץ בעקרון, אבל לא אם אתם נוסעים לפחות משבוע). הנופים גם יפים, למרות שפחות משני היעדים הבאים...
                  3. אוסטריה - עוד יעד אדיר עם שפע אטרקציות ונוף גלויה, אוכל משובח ובכלל אחד הטיולים הכי מענגים שהיו לנו. במקומכם אבל לא הייתי הולכת עליו עכשיו אם יש סיכוי שתסעו לטיול נוסף בעוד שנתיים או שלוש - כשהילדים יהיו גדולים יותר מיצוי האטרקציות שמאפיינות את האיזור, שהן יותר אקסטרימיות בחלקן הגדול (פארקי חבלים, ראפטינג, אומגות, ירידה מההר בקרטינגים או קורקינטים ועוד) - יהיה מוצלח יותר.
                  4. צפון איטליה - עוד יעד מצויין עם נופים משגעים, אטרקציות ואוכל טוב. החסרון בצפון איטליה (וגם באוסטריה) זה כבישים יותר מפותלים וקשים לנהיגה, מה שאולי פחות מתאים לטיול ראשון בו מתמודדים עם כמה אתגרים במקביל במסגרת תהליך הלמידה איך מטיילים...

בשורה התחתונה: שני היעדים הראשונים קלים יותר ולכן מתאימים יותר בעיני לטיול משפחות ראשון, אבל שני היעדים השניים יפים יותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • הצועד בנעליו
                    הצועד בנעליו @lama00 נערך לאחרונה על ידי

@lama00

בהרכב שלכם הותק שלכם בנסיעות וההעדפות שלכם אני הייתי בוחר כפר נופש בהולנד, למשל כזה:

Center Parcs De Eemhof holiday park in Zeewolde | Center Parcs

בכפר עצמו אפשר לגור בוילה שנותנת מרחב להרכב משפחתי, יש פארק מים במקום , יש הרבה איפה להתרוצץ, מקומות מותאמים לארוחות לילדים

בהולנד עצמה יש המון מה לעשות.

לתשומת לב:

א. זו רק דוגמה, יש המוני כפרים ויש יותר מרשת אחת

ב. כפר הוא לא כמו מלון, בד"כ יש ימים לכניסה ויציאה, אי אפשר לבחור כל יום כדי להגיע ולעזוב

ג. יש סוכנויות בארץ שמארגנות את כל החבילה, את הלינה רכב שכור וטיסות מתאימות. בד"כ אני מעדיף לקנות ישר מהמקור אבל במקרה שלכם זה אולי יתרון כי הסוכן אחראי על הכל, אם יתבטלו הטיסות הוא יצטרך לדאוג לכל החבילה ולא לחלקה*

*המחויבות היא לפי חוק, אבל יש הרבה סוכנים שמפרים חוק, תעשו חיפוש על פסקי בית משפט במערכת כמו "פסק דין" ואולי תקבלו מושג ממי כדאי להתרחק.

בקיצור לדעתי זה הפתרון המתאים ביותר למשפחה של מתחילים מבחינת מנהלות,

החל משלב ההזמנה, גיגול קצר מביא אותי לסוכן (זו לא המלצה דווקא על הסוכן הזה, זה פשוט מה שיצא ראשון בגוגל)

חופשה משפחתית - כפרי נופש, טיולים לכל המשפחה - ב.ד גרייבר

שהוא one stop shop, קונים אצלו חבילה של חלק גדול מהמנהלות, כרטיסי טיסה לינה והשכרת רכב.

מנהלות בהולנד גם כן יחסית פשוטות, מקום לינה אחד שאפילו כולל אוכל (לימים שאתם לא יוצאים מהפארק) ואטרקציות אפילו בפארק.

אל תקלו ראש בפארק מים מקורה, זה פתרון מעולה לימי גשם ובהולנד ביולי יש סיכוי גבוה שיהיו כאלה.

יער שחור גם בחירה מעולה,

גם כן אחרי קביעת האטרקציות שרוצים לחוות הייתי מתמקם בוילה מתאימה שתתאים לטיולי כוכב לכל האטרקציות האלה.

היתה תקופה שהיער השחור היה להיט בפורום של טיולי משפחות (וגם בפורום אירופה), יש חומר והמלצות למכביר, ותמיד שווה לבדוק עדכניות.

פה אתם צריכים לעבוד קצת יותר בתכנון וההזמנות.

צפון איטליה בהחלט יכול להתאים אבל לדעתי קצת יותר מאתגר מבחינת התארגנות, לדעתי פחות מתאימה לטיולי כוכב ופחות מוטה למשפחות

זה לא שחסר בצפון איטליה מה לראות ולעשות, במיוחד גארדלנד, אבל זה דורש יותר עבודה בתכנון ויותר גמישות בהתנהלות.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון