ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בקניית חרמונית

פורום סקי וסנובורד
    סקי
    2
    2
    110
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tzahyler
      tzahyler נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני מעוניין לרכוש חרמונית למטרות נסיעה באופניים חשמליים בשעות הבוקר המוקדמות בחודשי החורץ בארץ, אני רזה מאוד וסובל מאוד מקור ולכן מעוניין בחרמונית שיכולה לעזור בדומה לקור של שלגים וסקי. בחיפוש באינטרנט ניתקלתי בשתי חרמוניות: 1) GO NATURE SNOW CAT - בריקושט וכו' 2) חרמונית של חגור

האם תוכלו להמליץ על אחת מהשתיים או חרמונית אחרת שאתם ממליצים בעיקר לקור ופחות לגשם (סביבות 300-400 ש"ח

בתודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנגלי מלידה
        אנגלי מלידה נערך לאחרונה על ידי

שלום צחי מאחר ולא קיבלת תשובה עד כה אנסה לעזור. הניסיון שלי הוא בתחום סקי שלג ובתחום האופניים (לא חשמליים.) גולשי סקי מעדיפים ברוב המיקרים להימנע מחרמונית ומעדיפים מעיל סקי ומכנסי סקי. הבידוד מהקור מתקבל בשיטת הבצל (כמה שכבות.) שכבה תחתונה: גופיה תרמית, שכבת ביניים: חולצת פליס דק, שכבה עליונה: מעיל סקי. לחלק התחתון באופן מקביל. שכבה תחתונה: תחתונים תרמיים ארוכים, שכבה עליונה: מכנסי סקי. ניתן להסיר ולהוסיף שכבות בהתאם לטמפרטורה. כרוכב אופניים אני נוקט באופן דומה: גופיה תרמית, חולצת פליס ומעיל רוח (ללא שכבת בידוד) לחלק התחתון מכנסי רכיבה צמודים מספיקים בד"כ. אני הייתי נמנע מחרמונית שהיא לבוש מסורבל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון