רוד טריפ ארהב
-
שלום,אני רוצה לטוס עם עוד חבר לחודש לארהב לרוד טריפ
המסלול עוד לא ידוע רציתי לדעת בערך כמה יעלה לי לא כולל טיסה הטיול
אוכל לינה רכב לחודש(לקנות או להשכיר?)אטרקציות למינהם
תודה מראש
-
ראשית לענין הרכב. בטיול של חודש אין כלל שאלה. לשכור את הרכב ולא לקנות אותו. תחשוב רק על בזבוז הזמן היקר בענין של קניית הרכב ומכירתו בסוף הטיול, שלא לדבר על הסיכוי הרב יותר לתקלות ברכב המשומש. אם היה מדובר בטיול של חצי שנה, אז יתכן והמשקל היה נוטה לצד השני. בטיול של חודש, פשוט אין שאלה.
לגבי כל השאר, הרי שטווח ההוצאות משתנה ומשרעתו גדולה מאד. ראשית, ענין המסלול. לינה בעיר ניו יורק יקרה הרבה יותר מאשר לינה במוטל באמצע אלבמה. אז קשה לתת הערכה לעלויות לינה. יתר על כן, לא ברור איך אתם רוצים ללון בלילות. במלון, בקמפינג. אם מלון, אז באיזו רמה. גם לגבי הוצאות על אוכל. האם תאכלו מזון מהיר? תקנו בסופר ותכינו לעצמכם אוכל? תאכלו במסעדות? באיזה סוג מסעדות?
כנ”ל לגבי כניסה לאתרים. טיול בסימן טבע יכלול קנייה של פס שנתי לפארקים הלאומיים ולאתרים אחרים בניהול פדראלי ב- $80. זה יכול לכסות חלק גדול מהוצאות הכניסה לאתרים בטיול כזה. כנגד זאת, יום בילוי בפארקי השעשועים יקר יותר מהפס השנתי הזה. טיול עירוני יותר, ודאי יכלול כניסות למוזיאונים. חלקם לא עולים, חלקם יקרים.
בקיצור, אי אפשר לענות לך על השאלה, ומי שינסה יחטא למציאות. ניתן לתת מספר אצבע, אבל עד כמה הוא טוב, אני לא בטוח בכלל.