טיול מעגלי מערב פלורידה בקשת התייעצות
-
היי
מתכננים טיול מעגלי ממיאמי לניו אורלינס
הרכב זוג מבוגרים -מתוכנן לחודש הבא
מתלבטים לגבי עצירות מתוכננות בעיקר בדסטין ופנמה סיטי..
אכתוב את מקומות הלינה..
נחיתה במיאמי ולאחר יומיים נסיעה לינה בסרסוטה.
לילה פרי
2 לילות פנמה סיטי
ניו אורלינס -3 לילות
דסטין 2 לילות
גקסוויל לילה
פורט לודרדייל 2 לילות.
-
לא יודע מה אתם אוהבים, טבע ? חופים ? מוזיאונים ? קזינו ?
דסטין ופנמה סיטי עיירות חוף שאין בהן הרבה מה לחפש חוץ מחופים ונופים של המפרץ
ג'קסונוייל עיר לא נעימה בכלל, עדיף ממנה בהרבה SAINT AUGUSTINE (אפשר שני לילות בשביל לבלות בה יום שלם)
בבילוקסי, עיר חוף, יש בתי קזינו וחופים יפיפים ולא עמוסים
במובייל אלבאמה אפשר לעצור לכמה שעות לביקור במבצר העתיק ובמוזיאון של מרדי גרא
בחודש הבא אמורים להיות החגיגות של מרדי גרא בניו אורלינס ואולי גם במובייל אלבאמה, תבדקו תאריכים של החגיגות והאם אתם שם במועדים הרלוונטיים
גם בפורט לודרדייל מספיק לבלות שם כמה שעות
-
מסלול ארוך מאד למספר ימים מצומצם - קרוב ל-2000 מייל. על טמפה וסט' פטרסבורג היפות והמעניינות ויתרתם. אפשר לנחש שיש לכם מספר ימים לפני/אחרי קרוז שאתם רוצים לנצל. תחסכו כ-500 מייל אם תוותרו על ניו-אורלינס, ואני אכן מציע לוותר עליה, ולהגיע אליה בהזדמנות אחרת. אם תוותרו גם על דסטין ופרי, תקצרו את המסלול לפחות מ-1000 מייל, ותוכלו לכלול את סט' אוגוסטין כמו שראובן הציע.
-
דווקא ניו אורלינס הוא המקום האחרון שהייתי מוותר עליו, הייתי שם 10 פעמים ויכול לחזור לשם עוד רבים
-
-
אם המטרה המרכזית היא חגיגות מרדי גרא בניו אורלינס, אז טוסו ממיאמי לניו אורלינס. תוותרו על שאר חלקי פלורידה שאותם תשאירו לטיול אחר.
במקום נסיעות כל כך ארוכות שמבזבזות המון זמן, תטוסו, ותבלו את כל הזמן בניו אורלינס וסביבתה. הטיסה הלוך וחזור מ/אל מיאמי תשרוף משמעותית פחות זמן.
-
בילו
היי ראובן
תודה על התשובה המפורטת.
-
@restart ההכרות שלי עם המסלול היא מאד מוגבלת, אבל אני יכול להוסיף את דעתי על סמך הטיול המוגבל בצפון פלורידה שעשיתי.
לגבי ג'קסונוויל - זוהי אחת הערים הגדולות בארה"ב. בסביבות העיר יש אתרים היסטוריים מראשית ההתישבות. יש איזור עם plantation וגם מצודה מהתקופה הצרפתית.
את סיינט אוגוסטין כבר הזכירו. ממליץ על העיר הזאת בחום. כמדומני שהיא העיר הכי ישנה בארה"ב.
אני הגעתי גם לטאלאהסי, בירת פלורידה. מדרום לעיר יש שמורת טבע (national wildlife refuge) בשם Saint Mark. השמורה מגיעה עד למפרץ מקסיקו. בנוסף יש בריכות עם ציפורים. גם באיזור מפרץ מקסיקו יש ציפורים. בזמן ביקורי היו גם פרפרי מונרך שזו היתה עונת הנדידה שלהם.
סיכום הביקור שלי בארה"ב נמצא כאן בפורום. תיאור הביקור באיזור פלורידה מתחיל בסוף הדף הראשון של הסיכום. לצערי, התמונות (מעבר לאלו שנמצאות בסיכום) עדיין לא זמינות באינטרנט.