אוסטריה לשבוע עם ילדים קטנים
-
היי ,
חושבים על טיול נופים ואטרקציות לילדים בחודש מאי הקרוב עם 2 ילדים קטנים: גיל 4 וגיל 2 וחצי ,התניידות ברכב, אשמח לחכמת ההמונים
- מבחינת מזג אוויר כמה זה אידיאלי?
- טיול של שבוע עם אטרקציה 1-2 ביום בהתאם למידת העייפות של הילדים?
- לנחות בוינה ולהתחיל משם או ממקום אחר יחסית קרוב ולעשות טיול כוכב או מקסימום 2 מקומות לינה.
- אשמח למסלול מתאים לצרכים.
-
@אריק_לוין הי,
- נתחיל עם עיתוי הטיול - חודש מאי לא אידאלי לאוסטריה. זו עדיין לא העונה מבחינת פעילויות הקיץ - מגלשות הרים וכיו"ב. גשם באוסטריה יש אמנם גם ביולי ואוגוסט, אבל פחות קר.
- טיול של שבוע (בהנחה שהזזתם אותו לקיץ) עם אטרקציה אחת או שתיים ביום זה מצויין. אני נהגתי תמיד בטיולי המשפחות שלנו להכין עוד אופציות כי עדיף לוותר מאשר שיחסר, וגם כי צריך להתגמש בהתאם להתנהלות מזג האויר (קרה לנו שהוא השתנה מגשם לשמש פעמיים-שלוש ביום אחד). אצלנו היו כ-3 אטרקציות ביום באוסטריה אבל הילדים היו גדולים יותר וזה משמעותי.
- מומלץ יותר לנחות במינכן ולהתמקם באיזור זלצבורגלנד שיש בו שפע אטרקציות מתאימות לילדים קטנים. ספציפית אני ממליצה על העיירה פלכאו, שיש בה הרבה אופציות לינה מתאימות למשפחות - אנחנו היינו למשל בדירה בתוך חווה עם טרמפולינה בחצר, סוסי פוני, אופניים שאפשר להשתמש בהם חופשי, שולחן פינג פונג בדשא בחוץ ועוד. פלכאו נמצאת קרוב לאוטוסטרדה וקל להגיע ממנה לכל מקום. בנוסף, יש בה ביולי-אוגוסט שפע פעילויות אקסטרא כמו מסיבות רחוב, הופעות ועוד. אנחנו נשארנו בה יום אחד למנוחה ועדיין היה לנו המון מה לעשות בה... עם ילדים קטנים זה נכון אפילו יותר.
- בגלל מזג האויר ההפכפכך, אני חושבת שמה שנכון לעשות באוסטריה זה לא "מסלול" אלא רשימת מקומות שמתאימים לכם, שממנה תבחרו בכל יום לאן ליסוע ומה לעשות בהתאם לחשק, עייפות וכמובן מזג האויר. תקרא כאן בפורום, יש מלא סיפורי טיולי משפחות שתוכל להוציא מהם מקומות לרשימה שלך. בזלצבורגלנד יש גם כרטיס הנחות שבזמננו לפחות היה הכרטיס הכי משתלם, חסך לנו כ-200-300 יורו על אטרקציות.