אחריות תיקי Deuter
-
שלום,
רכשתי תיק Deuter Futura 27 ליטר ובחנות לא בדקתי את תקינות התיק לעומק.
לאחר מספר ימים השתמשתי בו בפעם הראשונה וגיליתי שהתיק עם פגם בייצור, כיסוי בד פנימי אינו תפור בחלק של כמה ס"מ בודדים.
בבדיקה מול החנות והיבואן התגלה לי שבמסגרת האחריות מבצעים תיקון מקומי.
רק לי נשמע תמוה שבמקום להציע לי תיק חדש מתקנים את התיק הקיים?
מצער מאוד שכך מתנהלת חברה עולמית ומציע לכם לבדוק את התיק שאתם רוכשים לעומק בכדי להמנע מעוגמת נפש.
שילמתי על התיק מאות שקלים, קיבלתי מוצר עם פגם בייצור וכעת אני צריך להתפשר בכך שייתקנו לי אותו ולא יציעו תיק חדש.
רק בישראל -
@moshe-ronen באמת מוזר ומאכזב.
קניתי לבעלי תיק דויטר ליומולדת לפני כמה שנים, הוא עבר איתנו המון טיולים בארץ ובחו"ל ובעלי ממש עף עליו. הוא נוח לו, שימושי איכותי ומחזיק נהדר.
-
מאוד מתסכל אבל ממש לא רק בישראל. לפני כשנה קנינו לאשתי בצפון איטליה בדולומיטים נעליים של Lowa עם שריכה מהירה ב180 יורו במחיר מלא. בשימוש הראשון בהליכה בשכונה השרוכים התפרקו לגמרי. החנות לא התייחסה למיילים שלנו וענתה רק אחרי שפנינו לשירות לקוחות שבמקרה מצאנו באנגליה. הם היו מאוד נחמדים והציעו לנו ״לרכוש ערכה של שריכה מהירה של חברה מתחרה״ ולבקש החזר מהחנות. אנחנו רצינו שהחנות באיטליה תשלח לנו ערכה חליפית ולא הצלחנו להתקדם איתם כי הם ביקשו ״שנשלח את הנעליים לאיטליה״ אחרי ששלחנו את כל התמונות כבר בהתחלה ….
בסוף אחרי שבועות ארוכים הצלחתי למצוא את שירות הלקוחות ״של החברה״ שמסתתר די טוב תחת אותיות קטנות בגרמנית ולבקש לעבוד עם היבואן הישראלי של Lowa. הוא היה זה שלבסוף סיפק שרוכים מהירים חליפיים והיום ניתן לומר שאשתי נהנית מהנעליים עם הפונקציונאלית שהיא חיפשה בזמן הקניה. מאחל לכם שגם תהנו בסוף מהמוצר -
חייב לציין שהשרוכים המהירים החדשים שקיבלנו חזקים בהרבה מהמקוריים אבל ההתקנה הביתית עם ההתכה של הקצה של השרוכים בלהבה שעשיתי נראית בפירוש פחות טוב מהמקור של המפעל.
-
באמת מוזר ומאכזב. קניתי לבעלי תיק דויטר ליומולדת לפני כמה שנים, הוא עבר איתנו המון טיולים בארץ ובחו"ל ובעלי ממש עף עליו. הוא נוח לו, שימושי איכותי ומחזיק נהדר.