מאמאיה
-
שלום רב,
רציתי בבקשה לשאול את חברי הפורום על הדרך הנוחה ביותר להגיע למאמאיה שברומניה.
שדה התעופה הקרוב ביותר הוא (Constanta Kogalniceanu (CND אבל הטיסות אליו או יקרות מאוד או עם שתי עצירות ומעלה.
לכן נשארת האפשרות של הגעה דרך בוקרשט. באיזו דרך מומלץ להגיע מבוקרשט למאמאיה. ברכבת, באוטובוס, בהסעה פרטית או להשכיר רכב ?
תודה לעונים.
-
- בקיץ יש טיסות מישראל לקונסטאנצה
- אפשר לטוס לבוקרשט ומשם או טיסת המשך לקונסטנצה או לשכור רכב -(שעתיים וקצת נסיעה באוטוסטראדה) או רכבת (וכנראה יש גם אוטובוס) כנס לגוגל מפות ותקבל את כל הנתונים מי מה מתי
אנחנו באופן כללי טסים לבוקרשט לוקחים רכב ונוסעים למאמיה ונעזרים בו לגיחות לקונסטאנצה,או לעיירות החוף הסמוכות חברה מומלצת זולה ואמינה CARS4RENT
-
תודה רבה,
ידוע לך מתי ישנן טיסות מישראל ואיזו חברת תעופה ?
כי בחודש אוגוסט אני לא רואה שיש (כנראה שעוד לא פורסם)
-
-
תודה רבה
-
עד כה חברת כנפי משק הישראלית היתה חוכרת מטוסים של חברת blue air (ברת לואו קוסט רומנית) ומטיסה ישירות ת”א מאממיה
החל מינואר בלו איר מפעילה 3 טיסות שבועיות לבוקרשט, יתכן שלקראת הקיץ תפעיל גם טיסות למאממיה
הייתי מציעה לך לבדוק ישירות דרך כנפי משק אם אפשרי לרכוש דרכם טיסה למאממיה
ואפשרות נוספת (שנראית לי עדיפה יותר כשנוסעים כמשפחה) היא לטוס לבוקרשט ולשכור רכב וכך אפשרי גם להיות “עצמאיים” ולטייל באזור (רומניה יפיפיה ומאוד נוחה לטיול עצמאי ) אפשרי לעשות טיול לאזור הדלתה וגם לאחר נופש במאממיה לשהות בדרך לשדה בבוקרשט בסיניה או לבקר במכרות המלח סלניק
-
היי עידית,
תודה רבה על תגובתך.
אקח את הדברים בחשבון.
-
הגענו ברכבת מבוקרשט לקונסטנצה ומשם מונית למאמיה.
הרכבת לקחה שעתיים וחצי בערך והעלות הייתה סבירה לחלוטין.