פאריס - סופ"ש זוגי - שאלה
-
15 שנה לא היינו בפאריס!!! איפה אתם ממליצים ללון - במארה או ברובע לטיני/סן. ז'רמן?
-
שניהם מצויינים ואני מניח שיהיו מגוון דעות. אני באופן אישי נהניתי יותר מהמארה.
-
שני האזורים טובים הייתי בוחרת בזה שאתם מוצאים בו לינה יותר נחמדה בקרבה למטרו .
-
כמו קודמיי,
איפה שתמצאי מלון נחמד יותר במחיר מתאים
ובקרבה נוחה לקו מטרו נוח (לשים לב לאן הוא מגיע, עדיף לא תחנה ענקית שהולכים את פריז מתחת לאדמה, אבל לראות שזה לא קו רוחבי אלא קו שחוצה את פריז אורכי)
שיש מסעדות או בית קפה נעים בסמוך (אם חשוב לכם)
בסופשבוע מנסים למצות כמה שיותר- ולכן המיקום קריטי.
שניהם טובים.
אני לרוב מעדיפה את מארה מבחינת הניידות, אבל באמת תלוי איפה במארה- כי אם הלינה במארה עילי, כבר נכון יותר ברובע השביעי, וכן הלאה.
-
אני הייתי ממליץ על הרובע הלטיני, בחיבור שבין חמש לשש.
מלון מצויין שהיינו בו כמה פעמים –
Holiday inn Expresss Notredam
נמצא ב – rue Danton
תעשו חיים
-
תודה רבה לכולם

-
ממליצה על המארה ועל מלון הבוטיק המקסים שהינו בו בשנה שעברה.
הנה טיפ שלי עליו http://www.lametayel.co.il/מלון+בוטיק+מהמם+בר ובע+המארה
מיקום מנצח לדעתי .
ואין כמו פריז בזוג
-
מצטרף בחום רב מאוד להמלצה על המלון הזה בו גם אנחנו היינו – לפי המלצת אישתו של ליאור.
-
תודה רבה! החלטנו ללכת על הגדה השמאלית. בעלי מאד מתלהב מהרעיון לרוץ בבוקר בגני לוכסמבורג.

בכל מקרה, הסתכלתי במלון שאורית ושמוליק ממליצים עליו וגם במלון שעודד (בשרשור אחר) התארח בו, נראה שכל בתי המלון התייקרו בשנה-שנתיים האחרונות. אולי העלו את המחירים בגלל היחלשות היורו לעומת הדולר
-
היי ציידת, אם את בעניין של הגדה השמאלית, אולי תציצי במלון הזה:
הזמנתי שם חדר לי ולבת שלי אבל יש לי תחושה שאתם נוסעים לפנינו, אז אם תבחרי בו גם, אשמח להתרשמויות

הוא ממוקם ממש בין גני לוקסמבורג למוזיאון רודן, במרחק הליכה מהאורסיי, קרוב מאד למטרו ״אנכי״, לבון מרשה, ולחנויות מעולות אחרות, ונמצא כרגע במקום 15 בטריפאדוויזור…
יכולה להוסיף שהאינטראקציה עם המלון עד כה הצדיקה את המוניטין שיצא לצוות שם כלבבי ביותר.
בהצלחה,
אורנה