ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול משפחתי לארה"ב - קיץ 2017

פורום טיולי משפחות
    4
    5
    1405
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • haka
      haka נערך לאחרונה על ידי

2 משפחות דתיות (4 מבוגרים + 3 בנות בגילאי 14 12 ו 9) מגשימות חלום טיול בת מצווה ...

להלן התכנון של הטיול:

22.6 בוסטון 

23.6 בוסטון

24.6 בוסטון (ברוקליין)

25.6 – 29.6 - הרים לבנים ,ניו המפשיר וחזרה לבוסטון (מסלול מעגלי)

אין לי שום תכנון לימים אלה כרגע...די מבולבלת 

30.6 – טיסה לאורלנדו

2.7-6.7 פארקים ואטרקציות באורלנדו

7.7-13.7 ניו יורק

אשמח לקבל רעיון לנקודות עניין ואטרקציות באיזור ההרים הלבנים,ניו המפשיר,וורמונט..

בשבוע בו נשהה באורלנדו חל יום העצמאות האמריקאי… מחפשת רעיונות לבילוי לא בפארקים בגלל העומסים הצפויים.

כמובן ששופינג גם נכלל במסלול..

תודה מראש לכל העונים..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

אשאל את זה כך – לפי מה בחרתם את היעדים?

לאורלנדו נוסעים בשביל פארקי השעשועים. אם לא מבקרים בהם, אין שום סיבה להגיע לאורלנדו. לכן קודם כל תבדקו באיזה פארקים אתם רוצים להיות ואז תסיקו מזה על כמה ימים אתם צריכים (בכל זאת, פארקי שעשועים למשפחה זה עסק יקר, מאות דולרים ליום). שנית, הזיזו את אורלנדו לזמן אחר בטיול שלכם, כי יהיה עמוס מאוד בפארקי השעשועים שבה ביום העצמאות, בעוד בבוסטון העומס יהיה פחות מפריע.

אניח שהימים החסרים בפירוט באורלנדו הם בגלל שבת? אם כן, אולי כדאי לחשוב טוב יותר איפה להעביר שבתות: לשים אותן בערים כשהמגורים הם במרכז עיר כדי שתוכלו לטייל בהליכה רגלית. אם יש לכם שבוע באורלנדו שבחלקו אתם לא יכולים לנסוע לפארקים בגלל שבת ובחלקו לא רוצים לנסוע לפארקים בגלל החג, למעשה, אין לכם ממש ימים באורלנדו כדי לראות את מה שבגללו נסעתם לשבוע שלם באורלנדו…

והתעניינות – למה דווקא בוסטון והאזור הזה? איכשהו לא תפסתי דווקא את האזור הזה כמשאת נפשו של אדם בהגשמת חלום לטיול אמריקאי, ועוד של ילדה בת 12…

• adirgali
          adirgali נערך לאחרונה על ידי

בהמשך לתגובה הקודמת, למקרה שהטיסות עוד לא מוזמנות, לפחות אולי לא טיסות הפנים...ואם בכל מקרה רוצים אורלנדו, ממליצה בחום להפוך את הסדר ולהתחיל מאורלנדו, כולל פארקים (כי באמת בלעדיהם אין סיבה לטוס דוקא לאורלנדו). אמנם האמריקאים כבר בחופש גדול מאיפשהו באמצע יוני, אבל בטוח שיהיה פחות עמוס מהשבוע הראשון של יולי, וככל שתקדימו הרי זה משובח.

אם יש אילוץ שמחייב אתכם להתחיל את הטיול מבוסטון וסביבותיה דוקא, אז הייתי מוותרת על אורלנדו וחורשת את צפון מזרח ארה"ב, כולל ניאגרה, כולל וושינגטון, כולל פארקי שעשועים חלופיים במקום אורלנדו.

אפשרות שלישית, אם לא רוצים לוותר על אורלנדו, הייתי ממשיכה מבוסטון לכמה ימים בניו יורק ודוחה את אורלנדו לסוף. עדיין כמובן יהיה צפוף ועמוס וקשה:-) אבל בת מצוה זה בת מצוה... 

• דוקטור דו ליטל
            דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

לא מבין למה אתם נוסעים לאורלנדו

השקעה של 7 ימים בשביל 3 ימי פארקים, 4 ימים מבוזבזים.

אני מניח שגם רחצה בריכה לא באה בחשבון בגלל רחצה מעורבת.

נראה לי הרבה יותר כלכלי והגיוני שמי מההורים יקפוץ עם הילדה/ות שרוצה דיסני לפריס ליומיים/שלושה במקום לסחוב 2 משפחות לשבוע כל כך יקר ובארה”ב תטיילו לאן שיעניין אתכם, נניח וושינגטון ופנסילבניה.

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

גם לא מבין למה טרחתי לענות, אבל זו אחריות שלי
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון