תאילנד בפברואר- מרץ
-
שלום לכולם,
אני רוצה להגיע לתאילנד לשבועיים שךושה בפברואר מרץ- המטרה העקרית היא מנוחה, נופש ושלווה. מישהו יכול להמליץ על שלד למסלול \ אזורים מתאימים? לא מחפשת למצוא בכל מקום את כל עמישראל, אבל אסע לבד ולא יזיק לשמוע עברית מהסוג הלא קולני בהתחלה לפחות. מעדיפה להרגיש שמיציתי אזור אחד מאשר סימנתי וי על כל מה ש"ממש חייבים לראות"
אשמח לקבל המלצות למלונות וטיולים באזורים בהם תמליצו לי (אין הכרח במלונות, אבל לא רוצה להתכלב- שירותים ומקלחת בחדר הם מאסט מבחינתי- בלינה האחרונה לפני הטיסה הבייתה אשמח להתפנק במלון.)
המון תודה מראש

-
תאילנד בפברואר- מרץהי מתי את נוסעת? אני ממריאה ב24 ב2200 אל על ל3 שבועות, צפון, פוקט ו4ימים אחרונים בבנקוק.
-
תאילנד בפברואר- מרץשבוע בצפון - מנוחה בפאי, מנוחה בצ'יאנג מאי ויציאה לטרקים יומיים או דו/תלת יומיים.
שבוע וחצי בדרום (שני איים) - ים ומנוחה.
בערך 4 ימי בנגקוק..קנצ'נבורי אם נשאר זמן..
זה מה שאני חושב כרגע שמצאים למנוחה. השעה מאוחרת, אז מחר בבוקר אני אחשוב על עוד משהו..
-
תאילנד בפברואר- מרץתודה רבה
יש איים ספציפיים מומלצים בדרום?

-
תאילנד בפברואר- מרץהי
עוד לא יודעת, טרם קניתי.. מאמינה שזה יהיה בסביבות השבוע האחרון של פברואר
מהמעט שהספקתי לבדוק ביומיים האחרונים, נראה שאני מתכווננת למסלול דומה לשלך

-
תאילנד בפברואר- מרץלפחות. מעדיפה להרגיש שמיציתי אזור אחד מאשר סימנתי וי על כל מה ש"ממש חייבים לראות"
אהבתי את הגישה שלך!גם אני חושב כמוך וחושב שזה כל כך לא חכם לעשות את כל "הטיולי ריצה" בתאילנד
לענייננו
לפי דעתי אם יש לך רק שבועיים ממליץ לך לבלות את כולם בקופנגן וקוסמוי,האיים מאוד קרובים אחד לשני,המרחק הוא 40 דקות בהפלגה ככה שלא תהיה כל בעייה להתנייד,אם תחליטי לבחור במסלול זה את מוזמנת להתייעץ איתי כי הייתי באיים הללו במשך חודשיים
אם המסלול שלך הוא 3 שבועות הייתי מציע לך גם לשלב את צאנג מאי,ואולי להוסיף זמן לבנקוק אם את מתכננת שופינג...
זהו בגדול
שיהיה לך בהצלחה! -
תאילנד בפברואר- מרץאת מוזמנת להיות איתי בקשר.
-
תאילנד בפברואר- מרץתודה רבה
אשמח לקבל פירוט בעניין קופנגן וקוסמוי- מדוע דווקא הם? המלצות מח\יוחדות לגביהם? מקומות מומלצים ללינה.
תודה רבה

-
תאילנד בפברואר- מרץענבל אני טס ב27 אם בא לך צרי איתי קשר