לינה בבלגיה
-
שלום לכולם, אתמול הוזמנו כרטיסי טיסה לבלגיה ועכשיו נשאר לסגור את נושא הלינה. אנחנו 2 משפחות כל אחת עם 3 ילדים.
שנה שעברה היינו בהולנד ונעזרתי רבות בפורום בעיקר בהודעות ישנות שעזרו לי עם הרבה אינפורמציה איכותית.
הפעם אני מרגישה שקשה לי לקבל החלטה, עם הולנד אמרו לי יש כפר נופש או סנטר פארק או של נויה וסגרנו בסוף בדה האמוף הפעם כשאני מתכננת את בלגיה אני מבינה שיש הרבה צימרים וחוות השאלה אם זה מתאים להרכב שלנו. כפר נופש כמו דה האמהוף אני פחות מעדיפה.
אשמח להמלצות מי שהיה ומכיר שיתאים לשתי משפחות באזור הארדינים.
בנוסף, מתלבטים עם מה לשלב את בלגיה או גרמניה ואז זה אזור קלן או הולנד שהיינו לחזור שוב לאפטלינג.
אם אנחנו הולכים לכיוון של גרמניה יש הצעות חוץ מאזור קלן שיש בו אטרקציות טובות אני שמעתי על פנטזילנד משהו כזה אבל הבנתי שהוא קטן ביחס לאפטלינג השאלה מה עוד יש. הגילאים של הילדים 8-3
אשמח לכל אינפורמציה/הערה/הארה בנושא.
תודה רבה
-
אנחנו שילבנו בלגיה עם הולנד, אבל כן בחרנו ללון בכפר נופש על הגבול, (די קרוב לאפתלינג) – והיה מעולה, לאחר שבוע בכפר המשכנו לבלגיה לאזור ארדנים, לינה שלנו שם פחות מתאימה למשפחה אבל אזור מאוד מומלץ.
לא היה לנו מספיק זמן, לכן וויתרנו לצערי על ברוג’ וגנט.
את יכולה לקרוא סיכום טיול שלנו
-
תודה אני אקרא את הסיכום שלך
-
אנחנו גם היינו בשנה שעברה בבלגיה, היינו 8 ימים באזור הארדנים ולאחר מכן שבוע בכפר נופש של סנטר פארקס על גבול בלגיה הולנד.
לא ציינת לכמה זמן הטיול ולכן יכול להיות שבלגיה תספיק לגמרי ואין צורך להתרחק לגרמניה.
לגבי הלינה – בארדנים שכרנו בית מאוד נחמד שהתאים למשפחה שלנו (5 נפשות) ובחיפושי אחרי לינה באזור נתקלתי בהמון בתים גדולים שמתאימים לשתי משפחות ויכולים להתאים לכם, ראי בטיפים יש המלצות על מקומות כאלו.
-
נהיה 11 יום מלאים בלי להחשיב את יום הטיסה חזרה לארץ בבוקר.
קראתי וחפרתי בפורום ונראה לי שנרד מהאופציה של גרמניה כי חוץ מהפנטזילנד שהמליצו לי עליו לא נשמע שיש יותר מדי מה לעשות שם.
אחרי מחשבה נראה לי שאעשה כמוך- אפצל את הלינה לאזור הדרום, הארדינים ועוד כמה ימים לצפון בלגיה שאז נוכל לבקר גם באפטלינג.
לפארקים של סנטרפארק אני פחות מתחברת היינו שנה שעברה בדה אמהוף ולא אהבתי שאין אפשרות להתנייד עם רכב בכפר אנחנו עם ילדים קטנים נאלצנו לשכור קלנועית בכמעט 200 אירו לשבוע וחוץ מהבריכה לא עשינו עוד שימוש במתקני הכפר. אולי אחפש כפר נופש של נויה הם בדרכ פחות יקרים וניכנסים עם הרכב עד לצימר.
-
בלגיה- ובארדנים שופעת בתים ענקיים
כלומר אם אין לכם בעיה להתגורר ביחידת מגורים אחת 2 המשפחות---אז יש שפע של הצעות.
אם רוצים 2 יחידות זה יותר מורכב.
המנוע הכי ידידותי לחיפוש לינה בארדנים בבתים
אבל למרות שנותן זמינות ,מחיר ומידע- הוא לא נותן חוות דעת ובהחלט כדאי לבדוק את אותם מקומות הלינה גם במנועים חלופיים.
-
תודה רבה!