ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון מסלול מערב ארהב

פורום צפון אמריקה
    5
    7
    1412
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • oneill
      oneill נערך לאחרונה על ידי

שלום,אנחנו זוג בגיל 45 נוסעים הפעם לבד, היינו כבר בצד המזרחי ובפארקים של אורלנדו עם הילדים , וגם ומקסיקו , הפעם החלטנו לעצמנו לקחת את הצד המערבי.

אבקש עזרתכם בבניית מסלול עירוני, אנחנו לא זוג של אתרים היסטוריים ומוזיאונים ,

נחיתה סאן פרנסיסקו, 3 ימים

נסיעה על כביש 1 עד לוס אנגלס – אפשרי 2 ימים

לוס אנגלס – 2 ימים

נסיעה לוגאס – 3 ימים

טיסה לניו יורק – 4 ימים

אנחנו גמישים בימים ,

מתוכנן לסביבות יוני

אודה לעזרתכם בבניית המסלול הנכון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ayeletback
        ayeletback נערך לאחרונה על ידי

אתם אנשים שאוהבים טבע?
        כי אתם טסים חצי עולם לאחד האזורים הכי יפים שיש ולמעט נסיעה בכביש מספר 1 מתרכזים רק בערים.
        שהם נחמדות אבל בעניי במערב ארה”ב הם האתנחתא בין טיולי הטבע ובוודאי לא היעד העיקרי ( שלא נדבר על היחידי )

מה עם יוסמיטי ( ביוני הכי יפה שיש ) ברייס , ציון, פייג’ גרנד קניון?

כלום?

• adirgali
          adirgali נערך לאחרונה על ידי

מסכימה עם איילת...אבל תוהה אם זה נכון לומר את מה שבא לי לומר אינסטינקטיבית, שבשביל סן פרנסיסקו, אל איי ווגאס אין טעם לטוס כל כך רחוק…

אולי בשביל מי שחי את העיר ואוהב את העיר אז כן, יש ענין בטיול שכולו "רק" ארבע ערים מרכזיות ומאוד מאוד שונות זו מזו.

ולכן רק אשאל: מה השאלה שלכם בעצם? מה לעשות בכל עיר? או אם החלוקה לימים שכתבתם כאן היא הגיונית? או שאולי כן התכוונתי לשאול מה עוד אפשר לשלב מחוץ לערים?

• ari0252
            ari0252 נערך לאחרונה על ידי

היי ,

נחיתה סאן פרנסיסקו, 3 ימים

להשתדל עוד יום בס.פ. ןלהכניס את יוסמיטי יומיים או לפחות יום מלא.

נסיעה על כביש 1 עד לוס אנגלס – אפשרי 2 ימים

לוס אנגלס – 2 ימים

נסיעה לוגאס – 3 ימים

לבדוק במקום נ.י. או בנוסף סיבוב פרקים כולל ציון,ברייס,פייג,גרנד קניון

טיסה לניו יורק – 4 ימים

• oneill
              oneill נערך לאחרונה על ידי

היי 

מה זה אוהבים טבע?? , תמיד נעים לראות נופים ודברים מעניינים , אנחנו לא מטיבי לכת שיוצאים לטייל בחיק הטבע כדי לראות עצים ומפלים . אנחנו אוהבים את העיר הגדולה , מסעדות בתי קפה מועדונים וכד.. בניו יורק כבר היינו , וחשבנו הפעם על המערב . 

גם בואגס היינו ובפארקים של אורלנדו . 

רוצה המלצות מה לעשות בכול נקודה שרשמתי ובסגנון שלנו. 

אנחנו משאירים את הילדים בבית הפעם . 

מאוד הייתי רוצה לבקר בגרנד קניון , אלקטרז, כביש 1, העיירות שבדרך , ווגאס  ולקינוח סופי ניו יורק. 

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

בכל אתרי הטבע המדוברים אפשר להנות ולהתרשם מהטבע בלי טראקים.

לרוב אפשר להגיע עם הרכב קרוב לנקודה מעניינת ואז לצאת לסיבוב לא קשה ברגל של חצי שעה עד שעתיים ולהנות מהנוף.

אני כן חושב שערי המערב מדהימות. זה לא הערים של המזרח ולא הערים של אירופה, אבל יש להן את היתרונות והעניין שלהן.

ואני חושב שאפשר לעשות טיול למערב שכולל רק / בעיקר ערים.

במגבלות הזמן שהצבתם, ועם העובדה שרוצים ניו יורק, אני חושב שהתוכנית שלכם בהחלט סבירה. ברור שתמיד אפשר להעביר יום מפה לשם ולהיפך, אבל לא מהותית יותר.

הדבר היחיד שהייתי אולי מציע זה להחליף את כביש 1 ביוסמיטי. כנראה תוך הפקעת יום ממקום אחר.

ואז המסלול יהיה:

נחיתה סן פרנסיסקו, 3 ימים

נסיעה דרך יוסמיטי עד לאס וגאס – 3 ימים

וגאס  – 2-3 ימים

נסיעה ללוס אנגלס – 2-3 ימים

טיסה לניו יורק – 4 ימים

אם תסכימו להוריד את ניו יורק או להוסיף ימים אפשר יהיה להוסיף עוד טבע.

אני חושב שלסן פרנסיסקו 3 ימים (בייחוד שאחד מהם יום ההגעה) זה די מינימאלי. וגאס באופן אישי לא אהבתי, אבל רוב האנשים בהחלט מקדישים לה 2-3 ימים.

מה שאפשר לעשות זה לוותר לגמרי על לוס אנג’לס. במידה מסויימת זו עיר משעמת. למה הכוונה – למעט הוליווד (שזה בסופו של דבר סיבוב של 2-4 שעות) רוב הדברים בה לא אמורים לגרום לנוע לנסוע אליה במיוחד. כלומר יש בה הרבה מקומות מעניינים. חלקם קיימים במקומות אחרים (עוד מוזיאון כזה או אחר וכו’), וחלקם נחמדים אבל לא בהכרח “וואו” ששווה לנסוע ללוס אנג’לס בשבילם.

אם תוותרו על לוס אנג’לס זה יפנה לכם לפחות יומיים שיאפשרו להוסיף טבע או משהו אחר.

• adirgali
                  adirgali נערך לאחרונה על ידי

אוקי, לאור כל הנאמר, דוקא לא הייתי ממליצה על יוסמיטי במקום כביש 1.

מי שטבע לא ממש מדבר אליו, אין מה לשלוח אותו ליוסמיטי דוקא (את זה אני אומרת אחרי שחבר ש"שלחתי" ליוסמיטי בשיא ההתלהבות חזר ואמר: "אה, כרמל מורחב. לא נפלתי"...).

אבל מצד שני, גם בשביל טיול יותר עירוני, עדיין מרגיש משהו חסר, אולי באמת כי לוס אנג'לס היא בסופו של דבר עיר משעממת שאין מה לעשות בה יותר מיום אם אין כוונה להגיע ליוניברסל, נגיד, ובווגאס אמרת שהייתם, כך שגם בזה אין חידוש.

אז כבר יום אחד מלוס אנג'לס אפשר להעביר לסן פרנסיסקו (אנחנו היינו שם עם ילדים קטנים כך שההמלצות שלי לאו דוקא יתאימו לך, אבל סמן לך את הרציף, את אלקטרז, את רחוב לומברד, גולדן לייט פארק, טווין פיקס, יוניון סקוור, נסיעה על גשר שער הזהב, סוסליטו), או לקחת את הזמן יותר על כביש 1 (רציף הדייגים במונטריי, העיירה כרמל הצמודה, שמורת ביג סר, טירת הרסט, מורו ביי, העיירה סולבאנג, וסנטה ברברה).

מלוס אנג'לס אני מציעה לכם לא לנסוע ישירות לוגאס, אלא להוסיף סיבוב קטן, שיוסיף טעימה קטנה של טבע בנופים אחרים מהחצי הראשון של הטיול, בלי להעיק...אז אני מציעה מלוס אנג'לס לצאת לגרנד קניון, עם עצירה ללילה באזור לייק מיד וסכר הובר.

מגרנד קניון או חזרה לוגאס או גיחה של עוד יום לסדונה, שהיא עיר/עיירה יפה בתוך טבע מהמם של סלעים אדומים בכל מיני תצורות.

בדרך מסדונה לוגאס אפשר לרדת מהכביש הראשי לכביש 66 ההיסטורי, לעצירות בעיירות רפאים של המערב הפרוע.

אבל קחו בחשבון שהסיבוב הזה עד סדונה ורק אז לוגאס יוסיף יומיים-שלושה לכלל הטיול. בכל מקרה אבל הייתי מוסיפה לפחות את הגרנד קניון (יש את המקום עם התקרה השקופה מעל הגרנד, נדמה לי שזה בחלק הקרוב יותר יחסית לוגאס. לא הייתי בקטע הזה אז לא יודעת אבל שווה לבדוק).

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון