תכנון טיול לאוסטריה-סלובניה-צפון איטליה
-
בוקר טוב,
שאלתי למטיילים המנוסים:
אנחנו זוג עם 3 ילדים בני 17, 8,10 . רוצים לטייל בחבל קרינתיה באוסטריה , בסלובניה וצפון איטליה (ונציה ואגם גארדה).נרכשו כרטיסי טיסה מוינה : נחיתה בערב 25.8 המראה בערב 10.9, כלומר 16 ימי טיול כמעט מלאים.
האם ניתן לשלב בין היעדים בפרק זמן זה?
איך הייתם ממליצים לחלק את התקדמות המסלול, מבחינת נסיעות?
תודה רבה מראש,
דינה
-
ראשית העיתוי מעולה
שנית התוואי גדול מדי לטעמי על 16 ימי טיול
שלישית-הייתם באוסטריה בעבר? באיטליה?
-
היי יונית
לא היינו בעבר באוסטריה
כן היינו באיטליה. רצינו לבקר בה “בקטנה”- יום בוונציה , יום בגארדלנד
-
היי דינה,
אני מסכימה עם יונית. 16 יום זה לא מספיק זמן לשלב בין המדינות, במיוחד כשהטיסות הן מוינה. ואם לא ביקרתם באוסטריה בעבר, אני מציעה לעשות טיול שלם בתחומה עם שילוב של חבל זלצבורגלנד+טירול- לא תתאכזבו לרגע! חוץ מזה שזה יעד אידאלי למשפחות, ונופים מדהימים.
לסלובניה מומלץ לעשות טיול גדול יותר(מינימום שבוע) ובנפרד. רוב הזמן אתם תבלו על הכביש, וחבל.
-
הטיול שלכם מתזז אתכם לא מעט –
ככל שנמצאים יותר על הכבישים – מטיילים פחות
ו..מעלים את עלות (הכלכלית) של הטיול.
היות ויש לכם 16 יום
הנחיתה וההמראה מוינה
מציעה להתמקד ב-3 אזורים זלצבורגלנד (אולי ) טירול למרות שיש לא מעט נסיעה- ווינה.
כשתתחילו לפרק לגורמים תראו איך מהר נעלמים לכם הימים.
למה אני מתעקשת על אוסטריה?
כי בין אוסטריה לסלובניה- אוסטריה לוקחת בגדול
בין קרתיניה- לזצלבורגלנד וטירול- שני האחרונים לוקחים.
ונכון שהמחיר הוא ויתור על וונציה וגארדה-אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

-
אנחנו גם טסים בסוף יולי ל14 לילות נחיתה והמראה מוינה. התכנון הוא ללון בלילה הראשון בוינה . כי אני לא מוכנה לנסוע מרחקים ביום הטיסה. יום שני נסיעה ל7 לילות ברגם בלד סלובניה ואחרי כן עוד 4 לילות בחבל קרינתיה וחזרה לעוד שני לילות בוינה. באיזור זלצבורג היינו כבר. מציעה להתמקד או לשלב את טירול וזלצבורג או לקחת דוג’ מהמסלול שאנו מתכננים. בטירול טרם היינו באיזור זלצבורג כן.את טירול שומרת לטיול נפרד
-
מסלול טוב והגיוני
-
חני17, תודה
זה בערך התכנון שלי, קצת פחות לילות באזור בלד ובתוספת גיחה לוונציה.
אני שומרת טירול וזלצבורג לטיול נפרד, כאשר הטיסות יהיו מ/למינכן.