כרטס טיסה לתינוק שעדיין לא נולד....
-
איך אני קונה כרטיס לתינוק שעדין לא נולד? איך אני רושם אותו?? עדיין אין לו שם אפילו...איך אני מזין פרטים שלו?
תודה לעונים.
-
ראיתי עכשיו שירשור בנושא מלפני שבוע…
מקווה שלא יהיה בעיה עם אחכ לשנות שם ותאריך לידה...
-
אני שואלת למה למהר??
האם אי אפשר יהיה להוסיף אותו אחכ להזמנה ? שהרי תינוק אינו דורש מושב ומשלמים רק ביטוח.…
שיהיה במזל טוב
איריס
-
מה שאיריס אמרה...אם ראית את השרשור הדומה בעניין וגם את תשובתי לגבי מקרה דומה – אני כאמור מתכננת כמו שאיריס אמרה להוסיף אחרי הלידה את התינוק להזמנה, במקרה שלי – טיסה לוינה באמצעות חברת אוסטריאן והתינוק לא נדרש הרי לכסא ורק עלויות של מיסי נמל וכדומה (אם אני לא טועה יוצא כ- 20/30 דולר במקרה שלי).
-
אז בהזמנה כרגע לא לציין בכלל שיש תינוק? כי אם אני מציין זה דורש פרטים.
דיברתי עם חברת התעופה והם ממש חצופים!!! נתנו לי הצעת מחיר יותר יקרה ב70 דולר לאדם, שאמרתי שמצאתי פחות,הם אמרו ששם אני חייב להזין שם של התינוק, ורק אם אשלם את העוד 70 דולר האלה לכרטיס אוכל להשאיר לי את האופציה של הזנת שם עד כמה ימים לפני הטיסה. מה זה השטויות האלה???
אשמח להבהרה של הדברים ממי שמתמצא, אני רוצה לסגור את הנופש ולא יודע מה לעשות בענין התינוק.
-
מבינה שראית את השרשור שפתחתי בשבוע שעבר. שים לב שהתינוק הנולד ישלם 10 אחוזים מעלות הכרטיס ביום ההוסםה שלו ולא 10 אחוז מעלות הכרטיסים כיום. עוד נאמר לי זההוספה תתאפשר רק אם לא יהיו עד אז 10 תינוקות בטיסה.
-
ה10% זה משהו שהוא נכון לכלל החברות?
ובהנחה שאין 10 תינוקות תוספת התינוק זה משהו שאפשר בוודאות לבצע כתוספת לאחר קניית הכרטיסים? לא הבנתי את האופציה שחברת התעופה הציבה לי..נראה לי סחיטה בעליל!
-
אז זה לא רק תשלום מס נמל לתינוק? או שוב,זה משתנה מחברה לחברה?
מרגיש מבולבל...
-
זה משתנה מחברה לחברה וזה לא סחיטה
באופן כללי חברות התעופה מאפשרות לתינוק עד גיל שנתיים לטוס ללא מושב (על ברכי ההורים) ובתשלום נמוך מאד. כמה נמוך? זה תלוי. עד כמה שאני יודע כל חברת תעופה והמדיניות שלה, אבל נמוך. וכמובן שיש את מיסי הנמל ושוב כל מדינה והמדיניות שלה לגבי תינוקות.
אם מדובר על כרטיסי טיסה יקרים כמו למשל לטיסות לארה”ב, אז מחיר הכרטיס לתינוק נמוך משמעותית (יכול למשל להיות 150 דולר מול 1500 דולר). אבל אם מדובר על כרטיסי טיסה זולים מראש, יתכן שמחי הכרטיס של התינוק לא יהיה כזה זניח
לגבי ה”סחיטה” – לאותה טיסה חברת התעופה מציעה כמה סוגי כרטיסים – פחות גמישים ויותר זולים, ויותר גמישים ויותר יקרים. בכרטיסים הזולים שינוי שם עולה כסף והרבה. בכרטיסים היקרים אולי יש אפשרות לשנות בחינם. המטרה היא לאפשר לתיירים “תפרנים” להזמין הרבה זמן מראש במחיר זול, אבל לגבותך יותר מכל מי שחושש מלנעול את עצמו ומוכן לשלם תמורת החששות האלה (ברמה בקיצונית – אנשים עסקים שמזמינים טיסה מהיום למחר ומשלמים גם פי 4 מהתייר)
כך שבהחלט יתכן ששההצעה שהציעו לך בטלפון היא על מוצר אחר (סוג אחר של כרטיס) מה שראית באינטרנט בזול יותר.
בנוסף – הרבה חברות מעודדות היום הזמנה בערוצים האינטרנטיים, וגובות עמלה על הזמנה טלפונית. ההסבר פה הוא כפול – גם כי הפקיד שענה לך עולה כסף, אבל גם כי בגלל שיש מוקד טלפוני הרבה מצלצלים ולא מזמינים (רק מבלבלים במח) ואת העלות שלהם מגלגלים על מי שכן מזמין…
בסופו של דבר המודל היום של חברות תעופה הוא כמה שיותר הפליית מחירים – לגבות יותר ממי שמוכן ופחות ממי שלא מוכן לשלם ומוכן לסבול מאי נוחות מסויימת צורך העניין. אפשר לאהוב או לא לאהוב את המודל, אבל זה המצב. זו לא סחיטה ולא עושק.