ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    המלצה לטיול באנגקור ואט קמבודיה

    פורום אסיה-המזרח הרחוק
    קמבודיה מקדשים
    2
    2
    33
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אופטימום
      אופטימום נערך לאחרונה על ידי

      טיילנו יומיים (זוג בגיל 60) באתר המקדשים Angkor wat. מאוד מרשים ויפה ושונה מהמקדשים התאילנדים. ישנו במלון בוטיק מוצלח שכולל מסעדה מעולה בעיר הצמודה סיאם ריפ שהגענו אליה בטיסה מבנגקוק. המלון ב siem reap נקרא golden temple retreat שאסף אותנו עם מונית מהשדה המרוחק בעלות $35 לכיוון.

      רוב קבוצות התיירים מטיילים ביום אחד בשלושת המקדשים הפופולאריים ביותר. בשבילנו היה עדיף יום נוסף כדי לראות מקדשים נוספים (לא ריאלי לראות את כל המקדשים - כי זה אתר גדול שדורש נסיעה ממקדש למקדש).

      לטיול באתר לקחנו מדריך מומלץ באנגלית, שאסף אותנו בואן חדש עם נהג (זה נוח כדי להוריד ולאסוף משתי כניסות שונות של מקדש). בנה את המסלול בין המקדשים לפי בקשתנו. עלות בסביבות $100 ליום, לתשלום בסוף הטיול, לא כולל ארוחות וללא כרטיסי כניסה לאתר שאותם קנינו באתר הממשלתי (טיפ של 10% למדריך זה נחמד). ניתן גם לחזור למלון בצהרים לארוחה ומנוחה ולהמשיך אחרי שעתיים. וירק המדריך הציע גם לטייל בכפר הצף, אבל ויתרנו. המדריך הוא virek נייד לוואטסאפ: 855965216666 (להוסיף + בהתחלה לקוד המדינה)

      מייצגים מהאתר נמצאים גם במוזיאון יפה angkor national museum בעיר סיאם ריפ.

      אפליקציית bolt עובדת טוב להזמנת טוקטוק להסתובב בסיאם ריפ.

      בגדול אם אתם מתאמים מול מדריך, רק תדאגו להודיע מראש אם אתם מבטלים, כדי לא להכניס את המדריך להוצאות מיותרות.

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

        תודה על ההמלצות.

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        ×