התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...
-
היי לכולם,
אני בהתלבטות חמורה
אני נוסעת לחופשה קצרצרה בברלין עם ידיד בעוד כמה שבועות. במקרה גיליתי שיומיים אחרי שאנחנו אמורים לעזוב - יש בברלין הופעה של בוב דילן, ואני לעולם לא אסלח לעצמי אם אני אדע שיומיים הפרידו ביני לבין הגשמת חלום, לא פחות...
לכן החלטתי להישאר עוד כמה ימים כדי להספיק לראות את ההופעה. הידיד לצערי לא יכול להמשיך, לכן אם אני אשאר - זה יהיה לבד...
השאלה עד כמה בטוח לבחורה צעירה להסתובב בברלין? באיזור פרידריכשטיין בעיקר, אם זה עוזר.
מצד אחד, מבאס (ומפחיד?) להיות לבד, במיוחד בתקופה הזאת. מצד שני - אני יודעת שאני אאכל את הלב שנים אם אני לא אלך להופעה... -
התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...קודם כל, אומרים פרידריכסהיין, ולא - העיר לא מסוכנת במיוחד לנשים (אחד הדברים המעניינים ששמתי לב אליהם יחסית לישראל הוא מיעוט הסורגים בחלונות, גם למתגוררות לבד בקומת קרקע, ואת יכולה להסיק מזה את המסקנות). אני לא מפחדת ללכת בלילה לבד בשום חלק של העיר. כמובן, שצריך להפעיל מה שנקרא באנגלית common sense - זה שעיר לא מסוכנת במידה מיוחדת, לא אומר שצריך ללכת למועדונים להשתכר לבד תוך שאת מנפנפת בארנק מלא בשטרות של 500 אירו (ומספרת למי שרק רוצה לשמוע שאת זרה שלא מדברת גרמנית ולא מכירה את העיר).
החשש היחיד שלי יהיה אם אני "אתבעס" להיות "לבד" מבחינת האפשרות לספר ולחלוק חוויות - תמיד כיף יותר לטייל עם עוד אדם. אני מאלה שלא אוהבים לשבת לבד בבית קפה, אז בטח שלא כמה ימי טיול...
אבל יש גם אנשים שאוהבים לטייל לבד, או לפחות יודעים להנות גם מהשקט (ויכול להיות שתגלי שאת כזו) וחוץ מזה, תמיד תוכלי לפגוש אנשים אחרים בברלין עצמה... -
התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...תודה רבה
הכוונה היא, כמובן, לא ללכת להסתובב בלילות בין פאב למועדון וחוזר חלילה, אלא לשבת בבית קפה, ללכת להסתובב ברחובות, בשוק הפשפשים בסופ"ש, בחנויות, תחבורה ציבורית וכד'.
ה"לבד" אכן מבאס, אבל אני יכולה להסתדר. יהיה לי חסר מישהו לדבר איתו אבל כנראה שכולם יצטרכו לסבול את ה"חפירות" כשאני אחזור לארץ ואשפוך את הכל החוצה
בכל אופן, עזרת לי מאוד
-
התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...הי,
מתי ההופעה של בוב דילן? גם אני יהיה בברלין (גם לבד) ב 1-8/4/09
ירון -
התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...היי ירון, ההופעה בברלין תהיה ב-1.4 בברלין (יש לו עוד כמה הופעות בגרמניה באותם הימים)
אתה יכול להזמין כרטיסים פה -
http://www.eventim.de/cgi-bin/tickets.html?id=TUG_NO_SESSION &redirected=true&fun=evdetail&doc=evdetailb& key=280566$587731
(תבחר בפינה הימנית למעלה "english") -
התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...שלום !
גם לדעתי אין שום סיכון ובעיה לטייל לבד בברלין ואפילו בשעות מאוחרות.
התחבורה הציבורית מסתיימת בשעה 24:00, אם אינני טועה.
סעו ותהנו.
-
התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...הי,
כ"בוגר ברלין" (לפני שנה הייתי שבוע)אומנם אני גבר אך בכל זאת ההתרשמות מהעיר שהיא בטוחה מאד, נעימה וממש נאין לך לדעתי מה לדאוג, אלא רק להנות. אל תשכחי לעשות את "סיור הפאבים"-חוויה נחמדה וכיפית במיוחד לחברה צעירים אך לא רק (אני בן 47 והייתי עוף חריג בקבוצה של כ 20-30 איש בעיקרם צעירים...)
ת ה נ י !!!!!
יאיר -
התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...יש תחבורה ציבורית 24 שעות ביממה. חלק מן האוטובוסים מפסיקים, אבל יש אז אוטובוסי לילה (מסומנים עם האות N) -
התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...תודה רבה.
זה יוצא ביום הטיסה שלי. אני אחכה עם זה עד שאגיע כיוון שנראה לי שאהיה גמור לאחר לילה שלם ללא שינה.
בכל אופן , אם לא בא לך להסתובב לבד את מוזמנת בשמחה ליצור קשר בפורום או במייל ונתאם. עד מתי את שם?
ירון -
התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...האם בטוח בישראל? בברלין בטוח הרבה יותר.הן מבחינת פשיעה והתנהגות.
היתי עם אישתי בסוכות בברלין. ביום הראשון נסענו לדרזדן עם מדריך בשם נדב וגם טילנו איתו בברלין, מאוד מומלץ. -
התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...גם אני בברלין באותם תאריכים.
26.3-5.4
אני כבר הייתי ברוב המקומות המוכרים.והנחמדים.
אם יש לכם מקומות מגניבים שלא כל כך מוכרים להציע לי אני אשמח.
חוץ מזה אם בא לכם להפגש ולטייל יחד,אתם מוזמנים לפנות אליי:) (אני מבקרת שם חברים..) -
התלבטות - ברלין, לבד-לבד?...היי,
בכיף, אשמח לטייל יחד.
האי-מייל שלילתיאום:
ירון