שאלה בקשר לצפון תיאלנד
-
מה יותר עדיף לסוע לצפון לבד בלי הטיולי ג'יפים או לקחת את הטיולי ג'יפים וזהו?
יש לי זמן אבל השאלה אם ה3 ימים האלה זה מספק ורואים את הצפון? -
שאלה בקשר לצפון תיאלנד
צפון תאילנד גדולה פי כמה מישראל.
את ישראל אתה רואה ב3 ימים?
זו גם התשובה לגבי צפון תאילנד.
טיול הג'יפה של 3 ימים פופולרי לדעתי בעיקר בגלל ההכנסה הכספית למארגניו.
משך זמן לטיול לא ממצה אבל די מקיף בצפון לפי יעדים:
צאינג מאי העיר עצמה כ 3ימים לא כולל קורס בישול בן יומיים.
האיזור עצמו שסביב ציאנג מאי כ 4-5 ימים של טיולי כוכב בני יום
צאינג ראי והאיזור הקרוב לה 2-3 ימים
סוקוטאי - יום עד יום וחצי
לאמפאנג יומיים
פאי והאיזור החל משבוע ועד........
מה הונג סון והאיזור יומיים שלושה
נאן ואיזור המקונג 4 ימים
תוסיף לזה כחצי יום נסיעה בין יעד ליעד. -
שאלה בקשר לצפון תיאלנדתודה על התשובה ממש עזרת לי...
עוד שאלה אחת האם כדאי יותר להיות בצפון באמצע מרץ או בסוף אפריל מבחינת מזג אוויר והכל ? -
שאלה בקשר לצפון תיאלנדהי אני בעיצומו של טיול בצפון וכולה לומר לך איך חילקתי ימים עד כה:
לא אפרט כרגע על כל אטרקציה בנפרד אלא שדע לך שלקחתי את אלו שנמכרות כאן שחלק "ממה שעושים" וחלק עשיתי לבד:1.דוי אינתנון עד 1730,2, דוי סותפ והסביבה חצי יום, בערב אפשר נייט סאפארי שאותו לא עשיתי , מ21-24 אם איני טועה
3. יום לטייל בסביבות צאנג מאי: רויאל פארק המקום המדהים, בעיר עוד מקומות אפרט לך בהמשך אם תרצה4.קורס בן יום של בישול, מסתיים ב1500 כשאתה מפוצץ אוכל ומומלץ ביותר
5. הגעה לשבט ארוכות הצואר, ליטוף טיגריסים ופשר אומגות באותו יום,
אם תהיה באחד מימי ראשון בצאנג מאי יש שוק מיוחד ומקסים, אפשר בערב ככשפחות חם להסתובב ולנהות מאוכל מוסיקה ופריטים יפים.
מחר אני נוסעת לטיול בן 3ימים לאזור פאי , מהונג סון ולינה באחד הכפרים עם נהג פרטי, אתה יכול לעשות טיול גיפים.
טיול מהנה
כשאחזור עוד 17שנה לארץ אפרסם טיפים, בקיצור חכה שבועיים אם יש לך עוד שאלות וזמן ואענה בשמחה-חם מהתנור -
אין הבדל גדול מבחינת מזג האוויר בשניהם חם מאד
ועלול להיות גשם -
אין הבדל גדול מבחינת מזג האוויר בשניהם חם מאדטלי תודה, אני בכל מקרה אצטרף כנראה בשבוע הבא.
אבי מה שרציתי לדעת האם מבחינת הנוף יש הבדל בין החודשים?להבנתי באזור אפריל כבר הצפון ברובו צהוב?האם זה נכון?
אני מעוניין לשהות שם כל עוד הוא ירוק עד כמה שאפשר, ורק עקב שקולי מפגש עם חברים שעומדים לעזוב את תאילנד אני שוק לדחות את הצפון לסוף הטיול, הכל בהתאם למצב הנוף לו אני מצפה כה רבות...תודה. -
אין הבדל גדול מבחינת מזג האוויר בשניהם חם מאד
לא נראה לי שיש הבדל מהותי
בין מרץ לאפריל
זה לא גינות בית - זה יערות ואתה מגיע בסוף עונת היובש
תלוי כמה גשם ירד בסוף העונה הגשומה ומתי מחילים המונסונים מחדש
צהוב בטוח יהיה, חברים שחזרו מטיול בצפון לפני כחודש קצת התאכזבו מהירוק(אולי הם ציפו לירוק שוויצרי)
בגדול אין הבדל משמעותי בין מרץ לאפריל -
אין הבדל גדול מבחינת מזג האוויר בשניהם חם מאדומבחינת הגשמים לא אמורה להיות בעיה בסוף אפריל?
במידה והגשמים יתחילו זה יהווה בעיה לטייל בצפון? -
אין הבדל גדול מבחינת מזג האוויר בשניהם חם מאדגשם לא מהווה בעייה. תופסים מחסה וממתינים שהוא יסתיים, ובינתיים הוא שוטף את האויר.
או למשל דוגמא - אם תטיילו בשטח עם ג'יפ, אז יהיה יותר בוץ..אז מה?
טיול מהנה.. -
אין הבדל גדול מבחינת מזג האוויר בשניהם חם מאדהבנתי,תודה חברים...