מילוי טופס ds160
-
שאלות בנוגע למילוי הטופס בקשה לויזה…
אולי מישהו הגיש ds160!לאחרונה ויכול לעזור?
- לגבי סעיף המתייחס לחמשת הביקורים הקודמים: אנחנו לא מוצאים את הדרכון הישן נושן עם הויזה מלפני 20 שנים, הפעם האחרונה בארהב היתה ב2002. לא זוכרים תאריך מדויק ולא תאריך הוצאה, מס ויזה וכו׳… מה עושים ומה למלא בחלק זה?
- לגבי סעיף איש הקשר בארהב, מילוי חובה… אין לנו איש קשר, הביקור למטרת טיול. מה למלא?
תודה.
-
לגבי הביקורים תכתוב שהיית ב-2002 . את החודש והיום תכתוב בערך
בקשר לויזה גם תכתוב בערך (אם היית ב-2002 אז תכתוב תאריך קבלת ויזה כמה שנים לפני)
בקשר לאיש קשר – אני כותבת של של המלון הראשון בטיול.
אם עוד אין לך תחפש הולידיי אין או הילטון בניו יורק ותוציא את הפרטים שלו מהאינטרנט -
1) הוצאתי ויזה בשנה שעברה. לגבי מועד הוצאת הויזה, לי היה הדרכון הישן, כך שלא היתה לי בעיה זו. אני מניח שאם הויזה הוצאה עוד בשנות ה- 90, מספיק שתכתוב את השנה המשוערת בה הוצאה הויזה ללא הפרטים. אני לא חושב שהם חייבי מילוי.
לגבי ביקורים בארה”ב, כמדומני שהשאלה היא רק לגבי 10 השנים האחרונות, כך שאם מדובר ב- 2002, זה רחוק מדי.
- אין כל חובה לציין איש קשר בארה”ב. אפשר לכתוב Not Applicable או NA
-
את המלון (או בעצם כל מלון שיתאים לתכנית הטיול שלך, אם לא הזמנת איזה שהוא מלון לפני הראיון) ניתן לכתוב ככתובת בארה”ב. ממילא, את מקום הלינה הראשון המעודכן בארה”ב ממלאים בטופס המכס בכניסה לארה”ב.
אני לא בטוח שמלון עונה לקריטריון של איש קשר בארה”ב.
איש קשר יכול להיות חבר או קרוב משפחה שגרים בארה”ב (כמובן, אם הם גרים שם כדין – אזרחים או בעלי גרין קארד). לדעתי אין חובה לציין זאת, כי מותר לאנשים לנסוע לטיול בארה”ב כאשר הם לא מכירים שם אף אחד.
-
גם אני לא זכרתי...רשמתי בגדול שנים שזכרתי ( משהו מאוד חלקי ) ורשמתי שהיו עוד רבים אבל אני לא זוכרת.\
זה לא הפריע.
-
dhz, זה מקובל לשים את המלון כאיש קשר (יש שם מקום לסמן others)
בכל הפעמים (הרבות) שמלאתי ככה לא היתה שום בעיה