6 שבועות- מרכז אמריקה
-
שלום, מתכננת טיול של כ-6 שבועות באזור אוגוסט-אוקטובר במרכז אמריקה, התכנון הוא מקסיקו וגואטמלה, ולהוסיף עוד מדינה. מספר שאלות-
מה המסלול המומלץ? מסיימת בעוד כמה ימים בניו יורק בסוף, כך שקניות זה לא ממש משנה בדרך.
טיסות מהארץ לגואטמלה- ראיתי שזה מאוד ארוך עם הרבה קונקשיינים, צריך להיות שיקול? עדיף להתחיל במקסיקו?
בנוסף אשמח לשמוע על יעד נוסף להוסיף לטיול לעוד כמה ימים. קובה נשמע הגיוני? או שעדיף בליז?
תודה רבה
-
מאחר ויש לך כמה ימים בניו יורק בסוף ועוד כמה ימי טיסות. בעצם יש לך 5 שבועות… לא הייתי מתחיל להכניס את קובה- כי זה בבחינת תפסת מרובה לא תפסת ונשאר עם מסלול מעגלי של קנקון-בליז- גווטמאלה- וחזרה למכסיקו לקנקון.
אם טיסות לקנקון זה מאוד יקר בהשוואה לטיסות לגוטמאלה סיטי לכיוון אחד- אז אפשר לשנות את המסלול מבחינת נקודות התחלה וסיום ואולי הסדר- אבל 3 המדינות הללו שמתחברות יבשתית צריכות להיות שלד המסלול שלך ומכאן זו השאלה מה מעניין אותך יותר ואיפה תרצי להישאר יותר בדרך...
-
אני אתקן- יש לי סך הכל 7 שבועות, מתוכם משהו כמו 4-5 ימים בניו יורק. הורדתי שבוע כי הוא באמת הזמן שיקח טיסות וניו יורק. עדיין שווה להוריד את קובה? או שאפשר להספיק לראות שם הרבה בשבוע?
כרגע אני חושבת לעשות את המסלול גואטמלה-בליז-מקסיקו-קובה, בערך שבועיים גואטמלה ומקסיקו, כמה ימים בבליז ועוד שבוע קובה. הגיוני? יותר מידי?
תודה רבה
-
אני עדין הייתי מוריד את קובה- כי יהיו לך גם יומיים טיסות בפנים- וחבל על הזמן כשיש לך הרבה מה לראות. 6 שבועות הוא זמן טוב למסלול המעגלי של קנקון-בליז- גווטמאלה-סן קריסטובל- קנקון ( או כל נקודת התחלה וסיום אחרת בדרך הזו).
אם אין לך כוונות לשהות בחופים הקריביים יותר ממספר ימים ספורים- רק אז הייתי מתחיל לשקול את קובה והופך את השהות בה לשבועיים.