סיאול קניות
-
בעלי נוסע מהעבודה לסיאול למספר ימים מה אפשר וכדאי לקנות שם .האם המידות של בגדי היוניקלו זהים שאלה שקונים באירופה?
-
לא הייתי ביוניקלו, אבל צריך לזכור שבהרבה מקומות בסיאול המידות קטנות יחסית, כי הקוריאנים מאוד רזים. נעליים, חזיות וכו’ קשה למצוא במידות גדולות, ובאופנה המקומית מאוד נפוץ ה-one size. ברשתות בינלאומיות יש יותר מבחר, אם את הולכת לזארה, מנגו וכו’ (למרות שהמחיר פחות מוצלח מבברצלונה, למשל, לדעתי). לגבי יוניקלו, נסי לבדוק ברשת אם יש אתר ליוניקלו קוריאה ומה הוא מציע.קוריאה פופולרית גם לקניית מוצרי קוסמטיקה (של שלל חברות מקומיות), וגרביים מצוירים (בהנחה שאת לא במידה גדולה, יש מלא עיצובים במחיר זול). יש סופי שבוע שמוכרזים כמכירות ענק, ואז המחירים צונחים, לפי מה שראיתי מהשילוט בכל מקום. אין לי יותר מדי מידע חוץ מזה, אני לא מחובבי השופינג אז לא ממש טרחתי להסתכל… הסתפקתי בקניית כמה מוצרי מזון מעניינים לקחת הביתה.
-
ביוניקלו יפן המידות זהות למידות של ארה”ב, אני מניחה שגם למידות של אירופה. משערת שהמידות של יוניקלו בקוריאה הן כמו המידות ביפן.
-
אם להסתכל על מוצרי גברים (מה ששיך ללבוש) איכות מצויינת ומחירי רצפה הלא הם…….…………… ;. גרביים.
עבור כל השארת הוא יצטרך להפרד מהון קטן (למוצרי יוקרה של בתי אפנה ידועים)
במדה והוא XL או XXL, בהחלט הוא יתקשה למצוא ביגוד.
-
ממה שהבנתי ממטיילות שפגשתי, לגבי בגדי נשים זה תלוי מה קונים ואיפה, אבל לא לצפות לאיזה מחירים מדהימים – יש מקומות זולים יותר ויש כאלו במחירי הארץ ויותר, וכאמור, בהנחה שמחפשים מידות קטנות יחסית. -
נזכרתי בפריט שהוא מאוד נפוץ בקוריאה ולא כל כך בארץ. מכסה אוטומאטי לאסלה.
אלו מכסים אוטומטיים. (חלליים בעיצובם עם מערכת שליטה ופיקוד) כשמתיישבים על האסלה בחורף, לא חוטפים התכווצות מהקור. בנוסף, יש בו מערכת מובניית לשטיפה ולייבוש (אוויר חמים)
מחיר המכסה (בהתאם לדגם) אינו יקר במיוחד והוא יכול לשדרג לכם את החיים בדרגה או שתיים.