דיי גיבשתי
-
את המסלול בעזרתכם האדיבה ולהלן התוצאה:
16/9- טיסה מת"א לוגאס, נחיתה בוגאס ב 19:00 בערב
17-19/9 לאס וגאס
20-21/9 יציאה מוגאס ללוס אנגלס ושהייה שם
22-25/9-נסיעה לסן דייגו ושהייה שם
25- טיסה למיאמי והתמקמות
26/9-1/10 - קרוז לקריביים-עם קרניבל
1-2/10 מיאמי/מיאמי ביץ' (לא הוחלט עדיין)
3-8/10 ניו יורק
9/10-טיסה לארץ
מה אתם אומרים? כמובן שלמה לעשות איך ואיפה עדיין לא הגעתי קודם אני רוצה לסגור את המסלול. הבעיה היחידה שקיימת היא שראיתי שטיסה מסן דייגו למיאמי אורכת כ- 7 שעות בממוצע שזה המון, השאלה אם לא כדאי לנסוע מוגאס ישירות לסן דייגו ואז לנסוע ללוס אנג'לס וממנה לטוס למיאמי כאשר זמן הטיסה ממנה מתקרב לכמעט 5 שעות.
מבקשת דעותיכם והמלצותיכם לנושא זה ובכלל.. כפי שציינתי טיול ראשון בארה"ב ירח דבש!
תודה לכולם אתם מקסימים -
דיי גיבשתיזה מאד מוזר שיש הפרש זמן כזה גדול בן טיסה מלוס אנג'לס למיאמי לעומת טיסה מסן דיאגו למיאמי. המרחק בין שתי ערים אלו ומיאמי הוא כמעט זהה ובודאי לא מצדיק את הפרש הזמן בן הטיסות. יתכן והטיסה מסן דיאגו איננה ישירה ונוחתת בעוד תחנה בדרך ובגלל זה יש את הפרש הזמן.
אינני רואה שום בעיה בהחלפה של סדר הביקור בערים: קודם סן דיאגו ואחר כך לוס אנג'לס. זמן הנהיגה בן שתי ערים אלו הוא כשעתיים, כך שזה לא ממש משנה.
מה שכן, חבל שלא תהיו בלוס אנג'לס בסוף שבוע, כי אז הייתי ממליץ לכם לבקר אז ב- Venice Beach. לפי מה שראיתי, אתם עוזבים את לאס וגאס ביום ראשון, מה שיביא אתכם ללוס אנג'לס בצהרים. האמת היא שעדין תוכלו להנות כמה שעות מ- Venice Beach ואח"כ או להשאר בלוס אנג'לס או להמשיך ללינה בסן דיאגו. -
דיי גיבשתיהיי, נכון אתה צודק הסיבה נובעת מכך שהטיסה מסן דיאגו למיאמי אינה ישירה. השאלה כמה זמן נסיעה זה מלאס וגאס לסן דייגו וכמה זמן מוגאס ללוס אנג'לס והאם זה לא עיקוף שמאריך את הדרך? האם הדרך מעניינת ויש מה לראות/ לעשות?
עוד כמה שאלות: האם בוגאס כדאי לקחת רכב?
והאם למישהו יש פידבקים על קרוז שכזה?
סה"כ אני מבינה שהמסלול דיי בסדר..
שוב תודה -
דיי גיבשתילגבי אורך הנסיעה, אני לא ממש יודע כי לא עשיתי את הדרך הזו. לפי מה ראיתי בפורום מדובר בכ- 5 שעות ללוס אנג'לס.
לגבי רכב בלאס וגאס - לא הכרחי, אבל אפשרי. בסטריפ יש תחבורה ציבורית די טובה של אוטובוסים ושל מונורייל. אני לא יודע לגבי שאר העיר. בלאס וגאס אין בעית חניה ולכם ניתן לשהות בה עם רכב.