רומניה סיניה ברכב או רכבת ?
-
אנחנו רוצים לטוס לבוקרשט מה 18 עד ה 23 לחודש הזה אפריל.
כאשר הרעיון בגודל הוא טיול טבע ובעיקר איזור הרי הקרפטים.
חשבנו על העיירה סיניה.
הבעיה שאין טוס וסע לתאריכים שרצינו 18 עד 23.
לכן תהינו אם כדאי הכל לחוד טיסה רכב מלון ? טיסה לבוקרשט לקחת רכב מהשדה תעופה לנסוע לסיניה ולקחת שם מלון ? האם אפשר בסיניה להיות יותר מיומיים הכוונה יש שם הרבה מסלולי הליכה ומה לראות ?
הבעיה שלנו זה איך ליצור את החבילה. טוס וסע או לבד בחלקים.
-
פשוט מאוד.מזמינים טיסות..יש כמה חברות.חייבים לבדוק שכולל או להוסיף מזוודה(אם יש צורך בה)
להזמין רכב,יש חברות השכרה רבות.חלק מומלצות כאן ב1001 טיפים.
לרכב קטן/משפחתי לא תהייה בעיה.לרכבים גדולים אולי קצת יותר לחוץ.
להזמין לינה בבוקינג למשל או ישירות..לפחש בגוגל את הםנסיון שמצא חן בעיניכם(דרך בוקינג למשל) לפננות לשם במייל..
יש גם המון שלטים בכל עיירה..ואם לא מדובר בעונה בוערת,לא תהייה בעיה להזמין גם במקום.
כדאי תמיד לבדוק לפני,שוב דרך בוקינג נוח מאוד כי רואים מפ,מחיר,מה כולל,,יש שרות לקוחות אפילו בעברית..ולא חייבים רק בסיניה,אפשר בכל עיירה,מקום קרוב.
הייתי אומרת שזור ברשוב יתאים יותר..לא דווקא במרכז העיר,אם רוצים טבע..
-
שלום דניאל !
- מי זה אנו ? מה קבוצת הגיל ?
- אם רוצים טיולי טבע סינאיה זה לא הבחירה הנכונה, עדיף בושטני . לפי התחזית מחר צפוי שלג בהרים מעל 1500 מטר, כך שיתכן שהמסלולים הגבוהים יהיו בוציים .
- אין שום בעיה להרכיב לבד חבילה טוס וסע . חפש טיסה זולה באחד החברות, TAROMאו WIZZ והזמן רכב מאחד החברות :
אני לוקח את האפשרות של תשלום במזומן בקבלת הרכב וללא פיקדון . משאיר רק פיקדון של 50 איורו עבור הניירות שמקבלים אותו בחזרה בהחזרת הרכב . גם משלם עוד 20 אירו כדי לקבל רכב חדיש יותר .
מחברה זו השכרתי בעבר שש פעמים ולא היו לי בעיות .
הרבה ישראלים שוכרים מהם אך לי אין ניסיון טוב אייתם . אוהבים לעשות קומבינה רומנית ולא לספק רכב שהזמנת בטענה שעבר תאונה ומספקים רכב ישן וחבוט .
שבת שלום וחג שמח .