תחבורה בין ניוארק לJFK
-
שלום
אני אמור להגיע בטיסה לניוארק אולם הטיסה הבאה שלי היא מ JFK בניויורק
אודה לכל מידע על תחבורה נוחה בנושא
איציק -
תחבורה בין ניוארק לJFKNJTRANSIT
שווה לבדוק את האתר ולהכניס את הכתובת בניוארק שתהיו ואיזו רכבת או אוטובס מגיעה לשם
יש רכבות לPENN STATION בניו יורק ומשם אולי תצטרכו החלפה -
תחבורה בין ניוארק לJFKאת כל הזמן ממליצה על המסלול של שימוש ברכבות וסבוואי, גם לבודדים וגם למשפחות.
כאשר מסתובבים עם מזוודות, הדבר האחרון שנוח זה להשתמש ברכבות/סבוואי. ואם מדובר במישהוא שפעם ראשונה מגיע לניו יורק, אז להוסיף לכך את נושא ההמתצאות ברכבות/תחנות רכבת, החלפת רכבות וכו'.
מונית או שאטל זה הדבר הכי נוח למי שיש לו מזוודות ובמיוחד למי שפעם ראשונה בעיר. וגם עם עולה עוד כמה גרושים, זה לא נורא. עדיף מלהסתובב במערכת הרכבות (ולהזיע כמו מטורף בקיץ).
בכיף. -
תחבורה בין ניוארק לJFKאני אחי וחברה שלי עשינו את זה (כל אחד בזמן שונה ממקום אחר וכולנו עם מזוודות) במיוחד עם הפקקים שיכולים להיות בניו יורק זאת הדרך הכי זולה ומהירה שעובדת לפחות בשבילנו זה עבד
אתה מוזמן להמליץ על משהו אחר
אני ממליצה על מה שאני (דגש על אני) יודעת והיה טוב לי (שוב דגש על לי) לא כתבתי בשום מקום שזאת הדרך שהכי טוב ונוחה לכולם ואני לא יכולה להמליץ על משהו שאני לא יודעת
הייתי בניו יורק עם רכב עם אוטובוס ועם סבוואי
והכי נוח היה לי בסאבוואי ו/או ברכבת
כשנסעתי עם הרכב שלי לשם שלמתי המון כסף על דלק (במיוחד עכשיו שהוא מתייקר שוב) והמון כסף על כבשי אגרה למניהם מחוץ ובתוך ניו יורק
אוטובוס לא תמיד אתה מספיק לעלות על האוטובוס ולפעמים נאלץ לחכות לאוטובוס הבאה (אלא אם כן הגעת שעה פלוס לפני השעה המתוכננת )
שיהיה לך יום מקסים ושבוע נהדר

-
תחבורה בין ניוארק לJFK -
תחבורה בין ניוארק לJFKבדיוק !
והשאטל כל כך זול, שלהסתובב ברכבות וסאבווי ועוד רכבת בשביל לחסוך מה ? 10$ ? -
תחבורה בין ניוארק לJFKמסתבר מהעמוד של שדה התעופה שיש flat fare במונית של 85 דולר פלוס טיפים וטול. ל 3 אנשים ומעלה זה יכול לצאת משתלם. -
תחבורה בין ניוארק לJFKנשמע לי מוזר.
עלה לי 80$ כולל טיפ וטול מניו ארק למלון במנהטן, בשעה 5 וחצי בבוקר ללא פקקים ! (עם מונה).
אגב באתר nyc.gov כתוב על JFK
The TLC has established a "Flat Fare" program for trips to and from JFK and Manhattan. The flat fare is $45.00 plus any tolls. There is no set fare to or from JFK to any point in New York City outside of Manhattan, and the metered rate applies.
וזה גם מוזר, כי במוניות עצמן כתוב על המחיר הקבוע מ JFK לעיר, אבל לא על הדרך בכיוון ההפוך -
תחבורה בין ניוארק לJFKהדרך המהירה מניוארק לקנדי עוברת לא דרך מנהטן אלא מעט דרומה מניוארק ואז דרך הגשרים וורזאנו וגות'אלס, סטייטן איילנד וברוקלין. דווקא המחיר נשמע סביר מאד. וורזאנו הוא לדעתי הגשר הכי יפה באזור ניו יורק ואחד היפים בארה"ב.
לגבי flat fare ממנהטן ל JFK - זאת הפעם הראשונה שאני שומע על זה. אני יודע רק על כזה בכיוון מ JFK לעיר.