ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נסיעה לבד לחו"ל בגיל 13

פורום אירופה
    10
    13
    3778
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hilaor50
      hilaor50 נערך לאחרונה על ידי

לאחיין שלי יש בר מצווה בקיץ וחשבנו, אני ואחי, לקנות לו ביחד מתנה גדולה. אחי הציע לשלוח אותו לסאמר סקול באנגליה, אבל אני לא בטוחה לגבי סאמר סקול כמתנת בר מצווה, כי אני לא יודעת אם הוא מספיק גדול לנסוע לבד לחו”ל. קראתי כאן http://mcity.co.il/?id=3201611140243347 ש”מדובר בחוויה מכוננת מבחינת העלאת הדימוי העצמי של כל אחד שכן עבור רבים זה הוא מסע ראשון ללא ההורים מעבר לים שנוטע בהם ביטחון ומוכנות לעצמאות“, וזה נראה לי די הגיוני, אבל אני עדיין קצת חוששת. אשמח לשמוע חוויות ממישהו ששלח את הילד או הילדה לכזה דבר – איך היו התנאים, מה רמת הבטיחות והכי חשוב, כמה הילד נהנה? תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גילץ'
        גילץ' נערך לאחרונה על ידי

מנסיון של 2 ילדים, את הבכור שלחנו בגיל 13 לארה”ב למחנה קיץ, לבד ועם הרבה חששות, שלושה שבועות. נהנה מאוד.

הבן השני נסע עם עוד 2 חברים לסאמר סקול באנגליה.(חב’ קמפוס). לשבועיים אם זכור לי נכון, ונדמה לי שזה היה כשהיה בגיל 16. חזר עם חוויות מאוד חיוביות. הכיר שם הרבה חברים מחו”ל וגם מהארץ. מאוד מאוד נהנה. בכלל, כל האירגון מהארץ היה פנטסטי.

• keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

לעומת זאת… אחי בילדותו (ועוד בגיל קצת יותר מבוגר מ-13) נסע לסאמר סקול וסבל מכל רגע, וביקש שיעלו אותו על טיסה מוקדמת לארץ. מבחינתו גם לא היה ברור מה כיף בללכת ל”סקול” בחופשת הקיץ, ועוד בשפה שהוא מתקשה בה.

זה בסופו של דבר תלוי בילד, וזו הרי מתנה עבורו – לא כדאי לשאול אותו האם הוא מעוניין בזה?

• ronitzaw
            ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

כדאי לשאול את הילד וקודם כל את ההורים שלו. יכול להיות שהילד ירצה וההורים לא יסכימו מכל מיני סיבות אז תמצאו את עצמכם במצב לא נעים.

• karnielr
              karnielr נערך לאחרונה על ידי

מאוד תלוי בילד. אם הילד חברותי ובעל בטחון עצמי אז שזה יכול להיות נהדר עבורו. אם הוא מהביישנים והחששנים זה עלול להיות עבורו עונש ולא מתנה.

• yoramniv
                yoramniv נערך לאחרונה על ידי

;;;;ראשית   ,   כמובן  יש  לבדוק  רמת   השליטה   של   הילד  בשפה    האנגלית.

שנית    ,   צריך  לזכור   שבגיל  13   נחשב  הילד  כ  ,,קטין  ,,  ויש  לזה  משמעות

לגבי  הביקורת   של   נמלי  האוויר    ,  בארץ   ובחול.     אין  ספק  שיש   להמציא   אישורים  מיוחדים 

אגב    ,   בחברות  תעופה   יש  שרות  דיילות   המלוות  ומסייעות   לילדים  הטסים

ללא  מבוגרים.

• leedoron
                  leedoron נערך לאחרונה על ידי

הוא לא "לבד"

הבת שלי (סטודנטית) מלווה בשנים האחרונות בכל קיץ ילדים לסמאר סקול (“SUMMERCOOL”). לפעמים אפילו לשני סבבים באותו חופש. כך שאין צורך בדיילת מלווה, אישורים מיוחדים וכד’

יש מפגש היכרות כבר בארץ, היא נמצאת איתם 24 שעות ביממה לכל בעיה.

אין צורך בידע של אנגלית מעבר למה שהם לומדים בבית הספר.

למעשה חלק גדול מהזמן הם מבלים וחלק מהלמידה זה בשיחות שהם עושים עם ילדים אחרים מהעולם. לפעמים יש ילדים שקשה להם בהתחלה, השוק, הגעגועים וכד’ יש בכי, בשביל זה היא שם.

אבל באמת צריך שהילד יהיה מוכן לזה ולא רק בגלל שההורים “רוצים”.

היא יצאה גם עם ילדים בגיל הזה לחודש. קשה… אבל הילדים חזרו מאושרים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • leedoron

אגב... אם אנגליה אז...

אחד המקומות היפים שהיא הייתה בהם היה סאמר סקול ב- Royal Holloway

• tanyat
                      tanyat נערך לאחרונה על ידי

נראה מקסים! דרך איזו חברה מגיעים לשם?

• leedoron

כמו שכתבתי...

הבת שלי ליוותה גם לשם קבוצת ילדים דרך חברת “SUMMERCOOL” .  זה שייך לחברת דיזנהאוז. 

• tanyat
                          tanyat נערך לאחרונה על ידי

תודה.
                          • Eytanin
                            Eytanin נערך לאחרונה על ידי

בני, לאחר סיום הקולג’ היה מדריך ספורט ומציל בסמר-סקול באי וואיט באנגליה. הגיעו לשם כל השנה קבוצות מכל העולם. המדריכים היו בדרך כלל מאוד לא מרוצים מרמת המשמעת של הקבוצות שהגיעו מהארץ ובני עסק הרבה ‘בהחלקות’ ועזרה עם העברית. לדעתו הבעייה נבעה בייחוד מ’קצר’ בתקשורת בגלל מחסום השפה. במדה ויש מלווה ישראלית, יתכן שזה מאוד מקל על הילדים ומשפר את התיחסותם. אני חושב שזה מאוד אינדיוידואלי וכדאי לשאול את הנער. 

• may east
                              may east נערך לאחרונה על ידי

סאמרקול

תתכונני למחיר – 16000 שח לשבועיים.

הם לא שמעו על ירידה של 20% בשווי המטבע האנגלי

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון