Daisetsuzan Park ביפן, מתכנן למחר, פרטים?
-
אהלן, אני נמצא כרגע בצפון יפן, הוקיידו asahikawa, מתכנן מחר בבוקר בהחלטה ספונטנית להגיע ל
daisetsuzan Park, שזה מקום נהדר למטיילים אחרי שביררתי, מישהו היה שם? יודע איך כדאי להגיע? פרטים? תודה..
-
אכן מקום נהדר. היינו שם לפני מספר ימים. היה לנו רכב שכור ולנו לילה לפני ב – Chitose. יצאנו בבוקר בכיוון כללי צפון ויש על הדרך הראשית מספר אגמים, מפלים, מעבר הרים יפה עם בית קפה קטן, יפה ומעט יקר. בתחנת רכבת צ׳יטוס יש משרד מידע לתיירים. לא ברור לי אם ניתן להגיע בתחבורה ציבורית. היתה מעט מאוד תנועה. אפשר להגיע גם מצפון מכיוון אסהיקאואה. בחלק הצפוני מספר מפלים ואיזור קניוני מרהיב מצידי הכביש. בהצלחה.
-
נ.ב.
בשטח הרבה שלג, הכביש פתוח לגמרי לתנועה. יש גם אגם או שניים שעדין קפואים.
כל זה נכון ליום ג’ בשבוע שעבר
-
השמורה באמת מאוד יפה. אני ממליצה לעלות ברכבל ולטייל למעלה, יש שם כמה מסלולים. יש שתי כניסות שאני לא זוכרת את שמן ובשתיהן יש רכבלים.
אנחנו הגענו ברכב שכור, פגשנו שם אנשים שהגיעו בתחבורה ציבורית הם אמרו שהגיעו באוטובוס מasahikawa. אני מאמינה שיש פרטים באתר japan guida. מפה סכמטית המתארת את מסלולי ההליכה וכמה זמן הם לוקחים יש גם באותו אתר בדף השמורה.
יש מסלול המחבר בין שני הרכבלים שלוקח לפי האתר כ8 שעות הליכה, אנחנו לא הלכנו את כולו כיוון שהחזרה לרכב השכור היתה מסובכת, אבל הלכנו חלק ממנו בשני הקצוות ואני ממליצה. אמנם היינו בספטמבר ואני לא יודעת מה מצב השלג שם.