ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לפיליפינים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    7
    1575
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נופר.מ
      נופר.מ נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה לטוס לפיליפינים ומקריאה קצרה שלי על המקום , אני מבינה שהפיליפינים זה שרשרת של איים.. פחות מחפשת ומתחברת לטיול של בטן גב ובגד ים.

השאלה שלי, האם אפשר לתכנן לשם טיול לחוות ולראות, אוטנטיות, תרבות, נופים של ירוק ואולי קצת שילוב של מערב, אם יש להם דבר כזה Smile

שאלה נוספת, האם אפשר לעשות טיול של שלושה שבועות וזה ממצא או כדאי להוסיף עוד שבוע ולסגור חודש?

אשמח לתגובות Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

ממצה ולא ממצא.
        הפיליפינים היא המדינה הכי מערבית אולי באסיה, זה מתבטא באנגלית כשפה עיקרית כמעט, מוזיקה מערבית (70-80-90!), מרכזי קניות במנילה (הקניון הגדול באסיה) והמון בהיה בסמארטפונים. מחוץ למנילה התנאים קצת יותר ירודים, ושמירה על הניקיון היא לא הכי חשובה.
        לשאלתך, בעקרון כן, עיקר הטיולים ה”ירוקים” יהיו באי המרכזי לוזון, בו יש טרסות אורז והרי געש. יש עוד איים עם נופים ירוקים, אבל התשתית להגיע אליהם רק בשביל לראות מפל מים או גבעת שוקולד די איטית ומורכבת.
        מבחינת תרבות “אותנטית” אני חושב שדי מחוויר לעומת מדינות אסיה השכנות, בעיקר כי הפיליפנים הם עירוב של תרבות מערבית עם אסיתית.
        לדעתי חודש בלי ים זה קצת ארוך מדי

• נופר.מ
          נופר.מ נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה , עזר לי מאוד Smile

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

באמת?!

לא הייתי בפיליפינים, אבל “המדינה הכי מערבית אולי באסיה”? מול יפן וקוריאה, למשל? לא ממש הדימוי שמתקשר לי עם המדינה, אולי מנילה כזו, אבל באמת, כל המדינה?

ולשואלת – את אומרת שאת רוצה לנסוע דווקא לפיליפינים – אז למה? אם את לא רוצה חופים ולא יודעת שום דבר אחר על המדינה (כמו שאלו איים), מה בעצם משך אותך דווקא ליעד הזה מלכתחילה על פני כל ארץ אחרת בעולם? מסקרן אותי לדעת.

• gauntlet
              gauntlet נערך לאחרונה על ידי

התייחסתי למערבית במובן של אימוץ התרבות האמריקאית
              מבחינת מודרניות היא די מפגרת אחרי המון מדינות אסיה

• keves160
                keves160 נערך לאחרונה על ידי

אוקיי, כי התמונה שהיתה לי בראש של הפיליפינים היא ממש לא של מדינה מתקדמת ומערבית בשום צורה…

• baba4ko
                  baba4ko נערך לאחרונה על ידי

היצוא ההיי טק של פיליפינים יותר גדול מאשר יצוא ההיי טק של מדינת ישראל.  כמעט לכל חברה יפנית יש מפעל בפיליפינים . באזורים כמו מקאטי , פורט בוניפצ'ו או אורטיגס כילו אתה בהונג קונג. כמות הגורדי שחקים הרבה יותר גדול מאשר בתל אביב, קניונים ענקיים ומלונות פאר. בעיה להגיע למקומות האלה, אתה עובר דרך שכונות עוני , כבישים לא כבישים או ופקקים אין סופיים. תרבות נהיגה לא קיימת ומכוניות מאוד מוזרות(ג'יפני). פיליפינים זה גם קול סנטר אחד גדול, ותרבות מאוד אמריקאית בחיים היום יום. חוץ מזה מדינה לא מפותחת במיוחד, יפה עם אנשים מחויכים.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון