תוכנית לטיול 7 ימים באגם גארדה- אשמח להע(א)רות
-
הי , אנחנו זוג+ 2 מתבגרים (12+18).
18.7- נחיתה בורונה ב11:00 . לאחר איסוף הרכב נחנה בורונה +טיול בעיר. ונסיעה לכפר קמפינג בדסנזאנו ,על האגם. קניות בסופר. ערב- בעיר העתיקה בדסנזאנו
19.7- מלצ’סינה+עליה להר מונטה באלדו. טיול בטיילת ובחנויות. קצת שופינג. נסיעה עם הרכב במעבורת לעיירה לימונה וסיור וארוחת צהריים בלימונה. נמשיך לאגם טאנו ומשם למפלי ורונה . משם נחזור דרך ריבה דל גארדה על הכביש המערבי.
20.7- יום חמישי- גארדה לנד. אחה”צ אם יהיה כח-קניון איל ליאונה.
21.7- סירמיונה+שייט באגם+ בכפר נופש-אגם+בריכה. ערב פסקריה דל גארדה/סרמיונה?
22.7 -פארק מים + ארוחת אבירים. (הילדים גדולים כדאי ארוחת אבירים??)
23.7 -יום ראשון- הכפר בורגטו+ מוזיאון פררי במודנה וחזרה דרך אווטלט מנטובה. ערב בכפר נופש.
24.7- לא יודעת או ונציה או מילאנו. הבנתי שונציה ממש צפופה ביולי. מה אומרים?
25.7- טיסה חזרה ב11:00 בבוקר.
תודה מראש לעונים
-
פארק חבלים?
גלישת גלים?
קניואינג?
יותר אקשן? או שלא צריך?
וארוחה עם אבירים-חמוד, גיל 12 עוד “עובר” גיל 18--…….
-
היום של 19.7 עמוס מאוד. ברכבל ובכבישים יש עומס גדול בקיץ, ואני משערת שגם למעבורת. תצטרכו לתכנן לו”ז בדייקנות צבאית כדי להספיק לעלות ולרדת מההר בלי לפספס את המעבורת. אתם כוללים כמה יעדים במעט מדי זמן. מה המטרה בעליה להר – לצלם סלפי ולרדת או להנות מהנוף ומזג האויר הקריר ולטייל למעלה? יותר מתאים לאכול צהריים במלצ’סינה לאחר שירדתם מההר. מעבורת+ אגם טנו + מפלי וארונה נראה לי גם יותר מדי לחצי היום שנותר, כדאי לוותר על אחד מהם, או לפחות לא להתחייב להגיע לכולם.
וונציה תמיד צפופה, ואם לא בקיץ אז מתי? לדעתי יעד מרשים יותר ממילאנו.
שוב, יש לתכנן בדיוק איך מגיעים, ההתניידות היא בתחבורה ציבורית אז כדאי להחליט איזה כרטיסים קונים וכו’ אם הלילה לפני הטיסה אינו בכפר הנופש לא ללון בוונציה ולא מומלץ להגיע אליה עם רכב.
-
גם לדעתי היום של ה-19.7 עמוס מדי.
ביום של גרדה לנד – לא הייתי מוסיפה עוד כלום, זה יום ארוך ועמוס. קניון איל לאונה הוא לא מאסט בעיני (לא כתבת אם המתבגרים הם בנים או בנות, זה עשוי לשנות בהקשר הזה...). בכל אופן אם הולכים אליו, בטח לא אחרי יום שלם בגרדה לנד – זה מתכון לסבלנות קצרה וקניות לא מוצלחות….
-
הי מצטרפת לכולם לגבי היום של ה19.7-הוא כמו בעצם יומיים. את לא לוקחת בחשבון תורים לרכבל ,הסתובבות על ההר שזה הכייף האמיתי ואח”כ ירידה ונסיעה למלצסינה שזו עיירה נהדרת ויש לכם עוד נסיעה חזרה,הייתי חוזרת ועוצרת באחת העיירות כמו לאזיסה ועושה יום אחר-לימונה ,אגם טאנו ומפלי ורונה.
אפשר לצרף את בורגטו ליום של סרמיונה לא יודעת איפה מוזיאון המכוניות אבל אז יתפנה לכם יום לצפון-מפלי ורונה ולימונה.
ונציה באמת עמוסה אם באים בוקר מוקדם זה קצת פחות. לא הייתי מוותרת על סיור שם בגלל העומס.
אם יהיה לכם כוח אחרי הגארדהלנד ללכת לקניון ,אני מעריצה אתכם !
-
את צריכה לקחת בחשבון תורים ארוכים מאוד ברכבל מלצנסיה (משהו כמו שעה וחצי- שעתיים לעלות, וזמן דומה לרדת), חיפוש חניה, וגם שמזג האויר לא יהייה לטובתכם… יכול להיות פתאום מאוד מעונן, מה שמייתר את העליה.
כשאנחנו היינו, עלינו הייתה שמש נהדרת, הספקנו לטייל, ופתאום תוך דקות נהייה מעונן לחלוטין וגשם, בזמן שחיכינו בתור כדי לרדת עדיין ראינו מלא אנשים עולים..לא בטוחה שעדכנו אותם למטה שהתנאים למעלה לא משהו..
-
לקחתי לתשומת ליבי בקשר ל19 לחודש אני משנה את התוכניות. כמובן שגם שם בסופו של דבר זה בהתאם למה שנספיק.
גם לגבי ונציה כנראה שלא נוותר עליה. פשוט ראיתי הרבה תגובות שביולי יותר מידי חם שם ועמוס .

יש איזה אתר שאפשר לראות מחירים ולו”ז של המעבורות באגם? תודה