ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לחוץ

פורום בריאות
    2
    3
    1487
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עמתית
      עמתית נערך לאחרונה על ידי

אני כרגע בסין במחוז jiangxi ואני חושש מדלקת מוח יפנית. הגעתי לפה רק ליום אחד, אני ישן פה הלילה ומחר עוזב. לפני שהגעתי לפה שלחתי הודעה בפורום הזה ונאמר לי שלא עושים חיסון אם אני רק יום אחד באזור כזה(כל שאר הטיול אני באזור עירוני). יש לי כמה שאלות.

מה רמת הסיכון כרגע באזור בו אני נמצא? יש פה יתושים ואני מתמרח בתכשיר נגד יתושים בטירוף אבל הבעיה שהוא תקף רק לכמה שעות אז מה אעשה כשארדם? 

1. אני ישן בחדר בלי כילה ויש קצת יתושים אני עם בגדים ארוכים ועדין חושש כי אני לא מחוסן?
      2. האם מרגישים את העקיצה במידה וחלילה נעקצתי, האם יש מה לעשות?
      3. ראיתי עכשיו באינטרנט שגם שהות קצרה עלולה להיות כרוכה בסיכון, מחכה לתשובות
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמתית
        עמתית נערך לאחרונה על ידי

בבקשה מישהווו

לא הרגשתי שנעקצתי, אני במקום עירוני עכשיו ללא סיכון, השאלה אם אפשר להיעקץ גם בלי להרגיש? אני לא מרגיש שאני מתגרד ונמרחתי בטירוף בלילה וישנתי עם בגדים ארוכים, אני מפחד שנעקצתי בלי שהרגשתי ושהחל שלב הדגירה של המחלה...מישהו יכול לתת לי מידע, יש ממה להיות לחוץ?

• דוקטור_אנט
          דוקטור_אנט נערך לאחרונה על ידי

Current risk in travelers is estimated to be low (< 1/100,000 travelers per month of travel) to very low (< 1/1,000,000 travelers per month of travel).

Overall risk is very low for short-term travelers and those who confine their travel to urbanized areas or brief daytime rural exposures during typical tourist excursions. However, cases have occurred in short-term visitors traveling out of season and whose only rural travel has been to beach resorts. To date, no travel-related cases have been reported among exclusively urban travelers.

Risk is greatest for travelers and expatriates staying for prolonged periods in rural areas where JE is endemic or epidemic.

Travelers with extensive unprotected outdoor, evening/nighttime exposure in rural areas (activities such as biking, hiking, camping, and certain occupational activities) may be at high risk even if the trip is brief.

From 1973 through 2013, only 68 travel-related infections were reported in travelers from non-endemic countries to endemic countries despite hundreds of millions of journeys. Most cases were acquired in Thailand and Bali, Indonesia, followed by China and the Philippines. Among travelers from the U.S., all age groups are equally susceptible to JE infection due to lack of prior exposure.

כפי שאתה רואה הסיכון קל מאד ולא כל עקיצה גורמת למחלה

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון