לינה בטוסיאן
-
שלום לכם ,
הזמנתי דרך בוקינג חדר ללילה אחד באזור הגרנד קניון. המקום הסביר ביותר מבחינת מחיר (150 דולר לפני מיסים) הוא ב Valle מרחק של כשעה נסיעה מהקניון. הם גם מודיעים שבשמונה בערב הקבלה נסגרת ואם לא הגענו עד שמונה בערב מבחינתם זה כאילו לא הגענו. אז גם אי אפשר לראות את השקיעה בגרנד קניון ולהגיע בזמן למלון (השקיעה ברבע לשמונה בערב). האופציה היחידה היא קודם להגיע למלון (אנחנו מגיעים מלאס וגאס ) , לעשות צ’ק אין ורק אז לנסוע לקניון.
כל מקומות הלינה (דרך בוקינג) בטוסיאן מתחילים ב 250 דולר ללילה, וזה נראה לי מחיר מוגזם לגמרי.
יש מצב להגיע לשם בלי הזמנה ולמצוא חדר? במחיר זול יותר ? או שעדיף להשאיר את ההזמנה ב Valle ולספוג עוד שעה נסיעה?
-
לפי גוגל מפות זה הרבה פחות משעה.
אם השקיעה כ”כ חשובה לכם, אפשר ללון בוויליאמס או בפלאגסטאף. אמנם קצת יותר רחוק אבל המחיר יהיה זול בהרבה, וגם יש מבחר גדול יותר של מסעדות.
-
ניסית לבדוק לינה בפארק עצמו? ואם הכל מלא או מוגזם במחיר אז ממילא תעברי דרך המלון כשאת מגיעה מוגאס. תעשי צ’ק אין ותהיי פנויה לראות שקיעה בנחת.
-
גוגל מפס שלי אומר 49 דקות, וצריך להוסיף על זה כ 20-30% ...
-
מוזר. שלי אומר 35 דקות. למה להוסיף 20-30%? צריך להוסיף 20% כשעושים נסיעה ארוכה של כמה שעות, עם עצירות וחשש לעיכובים בכבישים בנקודות מסוימות. פה מדובר בנסיעה קצרה בכביש ישר. אם אין פקק בכניסה לפארק, אתם תגיעו תוך הזמן שכתוב בגוגל מפות.
-
ניסית לבדוק בטוסיאן
את המוטל red feather lodge ?
-
תודה על הרעיון , לא עלה על דעתי לבדוק באתר הקניון, כי יודעת שתמיד זה נורא יקר ומלא. בדקתי ומצאתי חדר יותר זול וממש קרוב לקניון… בMaswik Lodge.
-
תודה פוריה, בדקתי עכשיו. משום מה אין ריכוז ברור של המוטלים ליד הגרנד קניון .. הוא לא מופיע באתר של הקניון עצמו וגם לא בבוקינג. בדקתי את האתר שלו- יוצא יותר יקר ממה שמצאתי עד כה.
-
איזה יופיטוב לשמוע