ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמנ עולה טיול לאפריקה?

פורום אפריקה
    3
    3
    3973
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shaiomri
      shaiomri נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!
      חברה שלי ואני מתכננים טיול לאפריקה. חשבנו להתחיל באתיופיה ולהדרים דרך קניה וטנזניה לכיוון דרא"פ. בסביבות החצי שנה.
      אנחנו מתקשים להבין באיזה תקציב מדובר, כמה עולה שהות של כחודש בכל מדינה, עם מעט "אטרקציות".
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • danihalifa
        danihalifa נערך לאחרונה על ידי

כמנ עולה טיול לאפריקה?
        אני וחברתי נוסעות בדיוק לאותם מקומות ובערך לאותו זמן.
        אני לא בטוחה שכדאי לסמוך עלי כי אין לי שום נסיון ואולי עבדו עלי (?) אבל לי אמרו 900 דולר פלוס מינוס בחודש. יש מדינות יותר זולות אבל במזרח אפריקה זה בערך זה... אבל האטרקציות עצמן יקרות.
        מעבר לזה אולי נפגש בדרך, אם תרצו אפשר לכוון לזה.
        תהנו ובהצלחה.
        • kossers
          kossers נערך לאחרונה על ידי

כמנ עולה טיול לאפריקה?
          ההוצאות מאוד תלויות באופי הטיול וצורת הניידות. לחצי שנה אני מניחה שאתם מתכוננים לקנות רכב, אז אל תכניסו את עלות קניית הרכב לחישובי המחייה כי בלאו הכי מדי חודש יהיו הוצאות דלק, תיקונים מיסים וכו שצריך להכניס, גם לא מחיר כרטיס טיסה.
          עלויות לינה הם דבר משמעותי בחישובים אני טיילתי בארצות הדרומיות וסטנדרטים בגדול ללינה לאדם פר לילה :אוהל שלכם 10 $ , חדר משותף 12-15 $ חדר זוגי 20 $ (ושוב, לאדם) במקומות בקרבת אטרקציות מחוץ לשמורות הטבע וכו המחירים יטפסו, אז זה יקל בחישובים.
          אוכל כ- 10$ ליום ( בהנחה שמבשלים גם לבד כי תקציב למסעדות יהיה גבוה מכך)
          ההמלצה שלי היא לסדר גודל של 1500$ לאדם לחודש הכוללים אטרקציות אוכל לינה תקשורת עיניני רכב או אוטובוסים קניות . במקרה הטוב, ישאר יותר כסף לביזבובים, בטיול שלי העלויות היו בסופו של דבר גבוהות יותר מזה על אף כל מאמצינו לחסוך בכל פינה.
          אני מקווה שאני לא מרפה ידיו של אף אחד בסדרי הגודל הללו, פשוט גם אני שמעתי הערכות של 900-1000 $לחודש לפני נסיעתי ומאוד מאוד הצטערתי בטיול שלא כך הוא (ושוב אני טיילתי במדינות הדרומיות)
          בהצלחה
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון