ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכישת מספר JR Pass

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    6
    1617
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lanton
      lanton נערך לאחרונה על ידי

שלום,

רציתי לדעת אם למישהו יש מידע האם ניתן לרכוש יותר מ- JR Pass אחד? אני חושב על מסלול שבו ארצה להפעיל את ה- JR Pass לשבוע ואז לטייל באזור שבו ה- JR Pass יהיה פחות יעיל ולכן אני לא רוצה שהוא יהיה פעיל באותו הזמן ואז להפעיל אותו שוב או לחלופין להשתמש ב- JR Pass אחר לעוד שבוע.

תודה מראש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ramiav1
        ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

אתה יכול לקנות , פס לשבוע , בכמויות שתרצה .

רק זה יותר יקר , פס לשבועיים זול יותר משני פס לשבוע , תנסה לשנות את התוכניות שלך , כך שתעשה את הנסיעות במרוכז והשהיה בקיוטו או טוקיו לא מצדיקות את הפס

• lanton

אני יודע שאני יכול לקנות את ה- Pass ליותר משבוע (שבועיים או שלושה), השאלה היא האם אני יכול לפצל את השבועיים (או שלושה) לכמה שבועות נפרדים?

• ramiav1
            ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

למה לא ??

אתה מזמין מספר פסים לשבוע , ואתה מאקטב אותם לפי הצורך . 

• lanton

אז אתה אומר שאני יכול להזמין 2 נפרדים שכל אחד מהם הוא לשבוע? כי אני יודע שהפסים אמורים להיות אישיים עם מספר דרכון וכו’

• רוני סופר
                רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

בוא נעשה סדר –

אתה יכול לקנות כמה פאסים שאתה רוצה, באיזה אורך שאתה רוצה (שבוע שבועיים או שלושה).

כל הפאסים פועלים באותה שיטה:

1. הפאס תקף ל-3 חודשים מיום קבלת טופס ההחלפה (Exchange Order) ולא מיום קניתו.
                2. אתה צריך להמיר את ההזמנה שתקבל עם הקניה (הקניה אפשרית רק כשאתה מחוץ ליפן) לפאס עצמו. את ההמרה עושים ביפן, בתחנת הרכבת, במשרד האינפורמציה (לא בקופת הכרטיסים)
                3. במעמד ההמרה אתה צריך לקבוע מתי הפאס יתחיל להיות פעיל. זה יכול להיות ביום ההמרה, או בכל תאריך לאחר מכן.
                4. מיום תחילת פעולת הפאס (שקבעת בסעיף 2) הפאס תקף ברציפות לכל תקופתו (כאמור – שבוע שבועיים או שלושה), ואין אפשרות לעצור את הזמן או להקפיא אותו.

ההגיון אומר שאם קנית יותר מפאס אחד תפעיל אותם בטור (אחד אחרי שהראשון מסתיים).

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון