רכישת מספר JR Pass
-
שלום,
רציתי לדעת אם למישהו יש מידע האם ניתן לרכוש יותר מ- JR Pass אחד? אני חושב על מסלול שבו ארצה להפעיל את ה- JR Pass לשבוע ואז לטייל באזור שבו ה- JR Pass יהיה פחות יעיל ולכן אני לא רוצה שהוא יהיה פעיל באותו הזמן ואז להפעיל אותו שוב או לחלופין להשתמש ב- JR Pass אחר לעוד שבוע.
תודה מראש.
-
אתה יכול לקנות , פס לשבוע , בכמויות שתרצה .
רק זה יותר יקר , פס לשבועיים זול יותר משני פס לשבוע , תנסה לשנות את התוכניות שלך , כך שתעשה את הנסיעות במרוכז והשהיה בקיוטו או טוקיו לא מצדיקות את הפס
-
אני יודע שאני יכול לקנות את ה- Pass ליותר משבוע (שבועיים או שלושה), השאלה היא האם אני יכול לפצל את השבועיים (או שלושה) לכמה שבועות נפרדים?
-
למה לא ??
אתה מזמין מספר פסים לשבוע , ואתה מאקטב אותם לפי הצורך .
-
אז אתה אומר שאני יכול להזמין 2 נפרדים שכל אחד מהם הוא לשבוע? כי אני יודע שהפסים אמורים להיות אישיים עם מספר דרכון וכו’
-
בוא נעשה סדר –
אתה יכול לקנות כמה פאסים שאתה רוצה, באיזה אורך שאתה רוצה (שבוע שבועיים או שלושה).
כל הפאסים פועלים באותה שיטה:
- הפאס תקף ל-3 חודשים מיום קבלת טופס ההחלפה (Exchange Order) ולא מיום קניתו.
- אתה צריך להמיר את ההזמנה שתקבל עם הקניה (הקניה אפשרית רק כשאתה מחוץ ליפן) לפאס עצמו. את ההמרה עושים ביפן, בתחנת הרכבת, במשרד האינפורמציה (לא בקופת הכרטיסים)
- במעמד ההמרה אתה צריך לקבוע מתי הפאס יתחיל להיות פעיל. זה יכול להיות ביום ההמרה, או בכל תאריך לאחר מכן.
- מיום תחילת פעולת הפאס (שקבעת בסעיף 2) הפאס תקף ברציפות לכל תקופתו (כאמור – שבוע שבועיים או שלושה), ואין אפשרות לעצור את הזמן או להקפיא אותו.
ההגיון אומר שאם קנית יותר מפאס אחד תפעיל אותם בטור (אחד אחרי שהראשון מסתיים).