סלובניה - איפה כדאי ללון
-
היי כולם.
אנחנו זוג בני 30 בלי ילדים שנוסעים ל5 לילות לסלובניה (מתרגשים רצח).
יש לנו 3 לילות לעשות באיזה הצפון מערבי של סלובניה.
השאלה היא איפה כדאי להתמקם ?
- לאשתי חשוב שיהיה בערב אופציה לצאת לשתות או לאכול בחוץ (אפשר שזה יהיה במרחק נסיעה ממקום הלינה).
- אנחנו אוהבים טיולי יום ואטרקציות.
- המקומות אליהם אנחנו רוצים להגיע הם: וינטגאר, איזור בוהיני ומפל סביצ’ה, הר ווגל, טיולי יום בעמק טריגלאב, עמק סוצ’ה (מפל סביצ’ה), ואם נספיק, אז אומגות באיזה Bovec, בנוסף אני רוצה להגיע ל-אגם KRN (צירפתי מיקום שלו למטה).
-
Apartments Jansa דירה מעולה וזולה, מאובזרת בכל, גינה עם מתקן למנגל, שנמצאת כ-5 דקות נסיעה מבלד.
כתובת - Triglavska cesta 7, 4240 Radovljica, Slovenia
הוזמן בבוקינג . מומלץ !

-
תודה אבל אני יותר מתכוון לאיזה איזור מומלץ.
למה ומדוע?
תודה!
-
מאחר ומדובר באזור מקסים, כל מי שיגיב, ימליץ על מקום אחר.
אז הנה ההמלצה שלי: ישנו 4 לילות בצימר (Mavrica) בעיירה Stara Fuzina שעל שפת אגם בוחיני (Bohinj) ונמצא בשולי שמורת הטבע Triglav. צימר מקסים, בעלי בית מכניסי אורחים ומאירי פנים, ישמחו להמליץ על מה לעשות באזור.
אחלה מקום לטיולים יומיים. תוכל לקרוא כאן מה אנחנו עשינו באזור. תתחיל מהפיסקה הרביעית, עד אליה זה בקרואטיה.
-
שלום לשחר. כדי שלא תצא מבולבל, ברצוני להוסיף כי כל מקום ברדיוס של 30 ק"מ סביב אגם בלד מעולה ללינה. המרחקים קצרים והמקום מקסים.
-
תודה לכם על העזרה הזמנו דירה בבלד

-
דירה בבלד זה שיקול נכון!!!!
יש האומרים שהיא ממוסחרת אבל.....
היא תוססת, יש שם את כל מה שאתה מחפש, מסעדות, בתי קפה,חנויות ואפילו קזינו.
בוהיני קצת משעמם בלילה,אין הרבה עניין מסביב.
אנחנו שהינו ב 2 הדירות האלו במרחק הליכה לאגם ולמרכז, מומלץ בחום,אם אתם עדיין בעניין.
העיפו מבט על Apartments Koman Bledn
-
אם אינני טועה אין גישה עם רכב עד האגם עצמו, מהחניה הכי קרובה יש עוד כמה קילומטרים לטפס ברגל.
אתה מודע לכך?
-
בתגובתי הקודמת שכחתי לציין שהערתי מתייחסת לאגם Krn -
אני לא מצליחה להבין אותך.
עד כמה שידוע לי אין אגם krn !!!!!!!
והמקום שצויין במפה שצירפת זו אחת העיירות על אגם בוהיני ששם לא תמצא את מה שאתה מחפש, מקום שמבחנתי בהשוואה לבלד הוא חסר עניין בלילה.
-
קבל ביטול לגבי הודעה מס 10
-
-
לא האגם הכי גדול אלא האגם האלפיני הכי גדול בסלובניה, מדובר באגם די קטן.