ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פארקים באיזור לאס וגאס

פורום צפון אמריקה
    5
    7
    1565
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • bilhartuv
      bilhartuv נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מתכננים להיות בלאס וגאס בסוף אוקטובר, לשכור רכב ולצאת לפארקים: יום 1: גראנד קניון, שינה באזור קמרון. יום 2:אנטלופ קניון, סכר גלן, אגם פאוול, שינה בפייג’. יום 3: ברייס קניון, יום 4: פארק ציון וחזרה לוגאס. האם הלו”ז נשמע הגיוני?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה להזכיר כי הטיול הוא באמצע הסתיו, כך ששעות האור מתקצרות, אם כי הם עדין בשעון קיץ ביוטה, אבל לא באריזונה.

ראשית, היום הראשון הוא בעייתי.  תצטרכו לצאת מאד מוקדם מלאס וגאס כדי להגיע לגרנד קניון ולטייל בו.  הנסיעה היא די ארוכה.  לגבי נקודת הלינה, ב- Cameron אין הרבה אפשרויות לינה.  בדקתי אפשרות ללון שם ומצאתי רק מלון נורמלי אחד (מבחינתי.  אולי יש עוד מקום שלי לא התאים ולכם יתאים).  הייתי שוקל ללון ב- Flagstaff במקום זה, למרות הנסיעה הנוספת לשני הכוונים.

היום השני יכול להיות בסדר.  שוב, כדאי לצאת מוקדם.  בדרך לפייג’, בקרו בפרסת הסוס.  צאו לכוון אנטילופ עם ההגעה לפייג’.  בזמן שישאר תחליטו אם לבקר בסכר או באגם.  השאלה היא מה התוכניות שלכם לגבי אגם פאול.  לשיט ארוך לא יהיה לכם זמן.  אולי תעשו שיט קצר או רק תצפיות.

היום השלישי סביר.  ללינה אני מציע לבדוק התקרבות לפארק ציון כדי לחסוך זמן למחרת.  אם לא מסתדר, אז לא נורא.  צאו בבוקר בשעה מוקדמת.

היום הרביעי אפשרי.  שימו לב שעל I-15 אפשר לנהוג גם בחושך, אבל על כביש 9, מהפארק ועד I-15, אני מציע לנהוג באור.

• bilhartuv

תודה על התגובה המהירה. האם היית מציע לי לוותר על גראנד קניון, ובמקום זה להיות בעמק האש או במקומות רים באזור?

• reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

אני עשיתי זאת, לנתי בקמרון במוטל היחידי שיש במקום. מוטל פשוט (זה היה לפני שנים רבות) אבל היה בסדר ללילה אחד.

כפי שדורון ציין, צריך לצאת מוקדם מוגאס ולטייל בגרנד קניון, כמה שעות יספיקו לכם אם מסתפקים בתצפיות.

למחרת אפשר לעבור דרך HORSESHOE BEND בדרך לפייג’, אם מבקרים בקניון אנטילופי הייתי ממליץ על הקניון התחתון, יותר זול מהעליון ואפשר להזמין מראש תור בשעה מסוימת באתר הבא (ללא תשלום מראש וללא התחייבות):

KEN’S TOURS

אז אפשר ללאכול צהריים ולעשות שייט של שעה וחצי או שעתיים וחצי בלייק פאוול (צריך לבדוק מראש, כי סוף אוקטובר לא עונה, אם יש שייט כזה, חפשו בגוגל).

לגבי סכר גלן, הוא בדרך מפייג’ לברייס, אפשר לעצור לאיזה רבע שעה לצילומים ותצפיות. יש לזכור שגם סכר הובר נמצא על הדרך מוגאס לגרנד קניון, אבל מחייב סטייה לא גדולה, אם מסתפקים בתצפיות מדובר באיזה שעה, שעה וחצי.

וכפי שדורון המליץ, אחרי הביקור בברייס אפשר ללון לדוגמה ב-MOUNT CARMEL JUNCTION, ממש קרוב לציון נשיונל פארק.

מסלול

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • aviprs
              aviprs נערך לאחרונה על ידי

אני מציע לך לחלק את שעות הנסיעה באופן הגיוני לאורך הנסיעה. ביום הראשון יש לך כ-6 שעות לעומת כ-1.5 ביום השני.

כמו כן הביקור שלכם בגרנד קניון יהיה ממש קצר.

בהינתן שאתם נוסעים מחוץ לעונה למה שלא תלונו בגרנד קניון כך שבבוקר תוכלו להשלים את הביקור, לנסוע לפייג’. לבקר בסיבוב הפרסה ובקניון אנטילופ ולהמשיך לכיוון ברייס. תחליטו איפה ללון לאורך הציר, KANAB , צומת MOUNT CARMEL עד כדאי הגעה ללינה בברייס לפי משך הנסיעה שמתאים לכם וכן השייט שתעשו, או לא והביקור בסכר. 

למחרת תוכלו לבקר ביקור מלא בברייס ולהתקדם לציון.

לא ציינת כמה ימים תשהו בוגאס. אם זמנכם בידכם אני מציע לוותר על סכר גלן לטובת ביקור בסכר הובר באחד הימים. זו נסיעה לא ארוכה והביקור, כולל הסרט וירידה לתחתית הסכר, מרשים מאד ולדעתי עדיף על הביקור בסכר גלן.

בכל מקרה אני לא ממליץ לעצור בדרך לגרנד קניון מכיון שהביקור המלא לוקח כ- 3 שעות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • ari0252
                ari0252 נערך לאחרונה על ידי

חסר לכם בערך יום לתכנית.

אפשר להוסיף?

• bilhartuv

בהחלט

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון