ברצלונה ללא רכב אפשרי?!
-
אני מנסה לתכנן טיול אחרי י"ב. אין לנו אפשרות לשכור רכב אז אנחנו תלויים בתחבורה ציבורית. האם ברצלונה מאפשרת להתנייד בתחב"צ?
אנחנו רוצות לטייל בטבע! הרעיון הוא לצאת כל יום לטיולים בטבע וכו וכל ערב לחזור לישון באותו מלון.
נשמח להצעות וטיפים!!
תודה מראש
-
לדעתי אם הכוונה היא טיולי טבע אז עיר גדולה זה לא הכיוון. אין טבע ממשי בתוך הערים. אם את צריכה לנסוע שעה לכל כיוון כל יום אז העניין אפשרי אבל קצת מתפספס. מה גם שצריך לבדוק טוב את תדירות האוטובוסים למקומות יחסית נידחים (תחשבי על לטייל בגולן באוטובוס...).
אני הייתי בוחרת עיירה שבחורף היא עיירת סקי ובקיץ עיירת טיולים והייתי נוסעת רק לשם. למשל משהו באוסטריה, בצרפת, באיטליה (בטח יש גם במזרח אירופה, אני פחות מכירה). אם את מגיעה למקום כמו שאמוני בצרפת או קורטינה ד׳אמפצ׳ו בדולומיטים באיטליה, אזור אאוסטה באיטליה, אחד העמקים בטירול וכד׳ תוכלו פשוט להתמקם שם באיזה מקום וכל יום לצאת לטיולים משם. לדעתי עדיף לנסוע באוטובוס פעם אחת הלוך ופעם אחת חזור בימים של הטיסות מאשר כל יום תיזוזים.
אגב, לפני שנה-שנתיים היה פה מישהו שסיפר על טיול טרקים בעמק אאוסטה בתחבורה ציבורית. נסו למצוא, יכול להיות שזה יעזור לכן מאוד.
-
בעיר גדולה אין טבע, או כמעט אין טבעברצלונה לא תתאים לאופי הטיול שאתן מחפשות
-
ברצלונה זו אומנם עיר יפה אבל אם את מחפשת ממש טבע של מרחבים ירוקים ,נופים, הרים,נהרות וכו’ אז זה לא שם. אתן יכולות לצאת מברצלונה לכוון מונסראט או קוסטה ברווה ולשם יש תחבורה ציבורית.
-
גם אני חושב שאין טעם לבחור בעיר גדולה כבסיס לטיולי טבע.
אני כשטיילתי בלי רכב טסתי לברצלונה בשביל לטייל בפירנאים.
הגעתי לאנדורה שבפירנאים מברצלונה באוטובוס. הבנתי שיש מקומות יפים יותר בפירנאים אבל הם היו רחוקים יותר מברצלונה ופחות נגישים.
באנדורה עצמה אפשר להסתדר עם אוטובוסים וטרמפים.
היום אני יודע שיש מקומות יפים יותר באירופה שנגישים לתחבורה ציבורית, למשל עיירות הסקי באלפים שהמליצו עליהן לפני.
-
הי יולי טיולי,
בברצלונה יש הרבה מאוד דברים טובים,יפים וטעימים, אבל אין טבע.
בשביל טבע שווה לצאת לשמורות מסביב. תקראי מה שכתבתי לגבי שמורת איגואסטורטאס. אפשר להגיע באוטובוס ואז לשהות במקום אחד ולעשות כמה טיולים יומיים בטבע מדהים.
הפוסט הסבר כאן
תבלו
נעם