ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה על אי-הגעה לטיסה

פורום צפון אמריקה
    4
    8
    3365
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • roeezab
      roeezab נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,
      יש לי שאלה שאולי תישמע טיפה מצחיקה, אבל אני מעדיף להיות בטוח.
      אם הזמנו טיסה פנימית בארה"ב ואנחנו לא מגיעים אליה (בכוונה), חברת התעופה לא תגבה מאיתנו קנס כלשהו, נכון?

אני מדבר על מצב שאין לנו שום כוונה לנצל את הטיסה, וגם לבטל אותה ולקבל קרדיט על מחיר הכרטיס לא משתלם, כי דמי הביטול גבוהים ממחיר הכרטיס... Confused (מחיר הכרטיס הוא 100$, ודמי הביטול הם 180$...)

ואם זה משנה, מדובר על חברת United.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Floridi
        Floridi נערך לאחרונה על ידי

שאלה על אי-הגעה לטיסה
        הם אמורים להגיד לך תודה אבל כרטיס אחר לא תקבל. גם אני רכשתי בעבר 4 כרטיסי VUSA וניצלתי רק 3 כי ככה המסלול שתכננתי הכתיב. זכותך לא לנצל.
        • אופיר
          אופיר נערך לאחרונה על ידי

שאלה על אי-הגעה לטיסה
          אין שום בעיה לא להופיע לטיסה כל עוד זה כרטיס בודד ואין קטעי המשך על אותו הכרטיס. אי הופעה לטיסה מבטלת אוטומטית את הכרטיס כולו כולל כל קטע המשך, גם בתאריכים אחרים. למשל - אם קונים כרטיס תל אביב - ניו יורק - בוסטון, ואז ניו יורק - תל אביב, ולא מופיעים לקטע שבין ניו יורק לבוסטון אז גם הטיסה לארץ מתבטלת באופן אוטומטי.

מה שעוד ניתן לנסות לעשות זה לא לבטל את הכרטיס כולו אלא להתקשר ליונייטד ולהודיע שלא תגיעו לטיסה. הם מבטלים את ההזמנה, מנכים מערך הכרטיס את דמי השינוי ושומרים לכם קרדיט על ההפרש שתוכלו לנצל תוך 12 חודשים ברוב המקרים. כמובן שאם דמי השינוי גבוהים מערך הכרטיס זה לא משתלם אבל שווה לנסות בכל מקרה.
          • roeezab

שאלה על אי-הגעה לטיסה
            מדובר בטיסה פנימית על כרטיס בודד, כך שאין סכנה של ביטול טיסות אחרות.
            כבר ניסיתי לשלוח להם מייל ולבקש הפחתה של דמי הביטול, אבל הם לא הסכימו לכך... אז פשוט לא נופיע לטיסה וזהו.

תודה רבה אופיר ו-Floridi!
            • giliorshoko
              giliorshoko נערך לאחרונה על ידי

שאלה על אי-הגעה לטיסה
              אני לא מבינה, היתרון בלא להופיע זה שבכך תפסיד רק 100$ (עלות הכרטיס) ול 180$ במקרה של שינוי או ביטול שאתה מודיע עליו?
              • roeezab

שאלה על אי-הגעה לטיסה
                אני יודע שזה מוזר שאם אני מודיע מראש אז אני אפסיד יותר, אבל כן, זה מה שיקרה...

הדמי ביטול הללו יהיו רלוונטיים למי שקנה כרטיס ב-1000$ נניח, ואז בוודאי משתלם לו לשלם דמי ביטול ואת היתרה (820$) לנצל כדי לקנות כרטיס טיסה אחר.
                מה שאבסורד לדעתי זה שדמי הביטול הם קבועים ולא מהווים אחוז מסוים ממחיר הכרטיס. (לדוגמא - 20% ממחיר הכרטיס). כך, בכל מקרה זה יכול לצאת משתלם לבטל את הכרטיס ולנצל את הקרדיט כדי לקנות כרטיס אחר.
                • giliorshoko
                  giliorshoko נערך לאחרונה על ידי

שאלה על אי-הגעה לטיסה
                  טוב, מענין לא ידעתי את כל זאת, גם לנו יש טיסה שהיינו שמחים להפטר ממנו אבל נראה לי שבכל קונסטלציה נצא מופסדים כך שנשאר כבר איתה.
                  אתם החלטתם על טיסה אחרת או שבכלל לא טסים בקטע הזה?
                  • roeezab

שאלה על אי-הגעה לטיסה
                    קודם כל, לא בטוח שדמי הביטול לכרטיסים שלנו הם אותם דמי ביטול לכרטיסים שלכם. צריך לבדוק בתנאי הרכישה של הכרטיסים ולראות מהם דמי הביטול/שינוי.

לגבי המסלול שלנו, לצערנו היינו פזיזים מדי. הזמנו טיסות פנימיות לפי מסלול מסוים שהיינו נעולים לגביו, ואחרי זה שינינו את דעתנו.
                    אחרי מחשבה רבה בנושא החלטנו לוותר על הטיסה לטובת הפקת המקסימום מהטיול, והזמנו טיסות אחרות בהתאם למסלול החדש והאידיאלי מבחינתנו.

עם איזו חברה אתם טסים?
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון