טיסה מניו יורק לאורלנדו.
-
האם למישהו יש המלצה על חברת תעופה אמינה בטוחה אך גם זולה לטיסה מניו יורק לטורלנדו?
תודה רבה. -
טיסה מניו יורק לאורלנדו.יש המון חברות החל מג'ט בלו, המשך בדלתא, קונטיננטל שטסים מניו ארק ועוד. עדיף היה שתנסי למקד ולשאול אותנו על חברה ספציפית שאת מעוניינת לטוס איתה. -
טיסה מניו יורק לאורלנדו.כל החברות טובות, אחרת ממזמן היו סוגרים אותן.
חפשי באתר כמו kayak.com בכדי לקבל סדר גודל של מחירים. הכל תלוי בחברה, שדה התעופה, והתאריך. -
טיסה מניו יורק לאורלנדו.ראשית תודה על התשובה.
הסתכלתי בחברות התעופה- יש יציאות משדה התעופה לה-גארדיה ויש מקנדי
מה ההבדל?
משום מה לא מצאתי טיסות משני שדות תעופה אלו בשעות הערב המאוחרות.
22.00 בלילה ביום חמישי באוקטובר מה הסיבה? -
טיסה מניו יורק לאורלנדו.חיפשתי באקספדיה והנה כמה תוצאות:
ג'טבלו יציאה 20:35 מ JFK נחיתה באורלנדו 23:34 99דולר
דלתה, שעות דומות, אותו מחיר
אלו רק טיסות מ JFK. לא בדקתי לה גרדייה. הנה קישור -
גלית הוותיקה- אני ממש מעריכה את האמפתיה והאכפתיותלעזור בצורה כ"כ רצינית !!! מבלי לקבל כל תמורה...ואני באמת לא לוקחת את זה כמובן מאליו..
אך השעה שכתבת (היא מה שגם אני מצאתי אומנם באתר אחר) מוקדמת... בעיה. בכל אופן תודה רבה.. -
גלית הוותיקה- אני ממש מעריכה את האמפתיה והאכפתיותיש חוקים נוקשים בארה"ב הנוגעים להמראות ונחיתות בשעות הלילה, ולכן מספר הטיסות בשעות מאוחרות הוא מאוד מצומצם !
יש בעיקר טיסות מחוף לחוץ בלילה (בעיקר מהמערב למזרח).
לא תמצאי לדעתי טיסות לילה מניו יורק לאורלנדו. kayak יתן לך כמעט את כל האפשרויות למעט חברות כמו southwest -
תודה ,זה אחלה אתר.. -
אך בכל זאת מה עדיף לי לה- גארדיה או קנדי. מה ההבדל -
אך בכל זאת מה עדיף לי לה- גארדיה או קנדי. מה ההבדלבוקר טוב,
קודם כל תודה על התודה. ובכל מקרה, אני חושבת שההחלטה בדבר בחירת שדה התעופה במקרה הזה צריכה להיות תוצאה של מרחק השדה ממקום שהותך והנגישות שלך אליו. זאת מכיוון ששניהם שדות תעופה ישנים, אפורים, כבדים. התורים להמראות ונחיתות בשניהם ארוכים מאד ואין בינהם הבדל מהותי מבחינה זו. באופן כללי נדמה לי שלה גארדיה מבוסס בעיקר על טיסות פנים בעוד ש JFK הוא בינלאומי. אין לי נסיון עם לה גארדיה אבל בעלי טס משם מספר טיסות פנים. שאלתי לדעתו והוא אומר שאין ממש הבדל שיגרום לו להמליץ על האחד במקום השני. בכל מקרה, אם את באה מכיוון ניו ג'רזי, עדיף JFK. -
אני מציע גם לבדוק את AIRTRAN