מתלבטות לאן כדי לטוס
-
היי , אשמח לעזרתכם אני וחברה רוצות לטוס בין ה13 לאוגסט עד ה17 לאוגסט. ומתלבטות לאן…
חשוב לנו שזה יהיה מקום עם תחבורה ציבורית נוחה שאפשר לעבור בה מאזורים לאזורים בשעות סבירות ולא כל היום רק להיות בנסיעות ,מאחר ושתינו פוחדות לנהוג בחו”ל... שיהיה מקום שמשלב אומנות, מוזיאונים, קניות, טבע (רצוי פריאמרק) ומשהו קרוב יחסית (הייתי כבר בברצלונה ולונדון אז מעדיפה מקום אחר) תודה רבה לעוזרים!!!

-
בודפשט,
פראג,
ברצלונה,
רומא
ערים נוחות,תחבורה ציבורית טובה..
-
ברלין
-
פריימרק כעיקרון יש רק במרכז ומערב אירופה. בפראג ובודפשט אין אבל לא חסר בשתיהן איפה לעשות שופינג. מוסיף למה שציינו הגולשים גם את מדריד. לדעתי העיר מתאימה לדרישות שלכן וגם חנות הפריימרק שלה היא הכי גדולה אפילו יותר מהשתיים שבאוקספורד בלונדון.
-
תודה:)
יוון גם אולי עונה על הדרישות, מבחינת תחבורה וקניות?
שכחתי לציין שאנחנו מחפשות מקום שיחסית זול לטוס עליו...
-
אוליייי תטוסו לסאני ביץ (בורגס) בולגריה.
יש ים ואזור תיירותי ואפשר לטייל באזור ולנסוע לעיר בורגס לקניות אם רוצים והאוכל זול...אוי הדיאטה….. ומתאים לחופשה קצרה של שלושה ימים.
בהצלחה
-
אתן נוסעות בשיא העונה של אוגוסט, כך שהמחירים ממילא גבוהים בגלל ביקוש יתר. אתן גם מאוד מאוד ספציפיות ולא גמישות בתאריכים, מה שבכלל יוצר לכן בעיה להתגמש בשביל מחיר זול. תתחילו מלבדוק במנועי חיפוש טיסות איזה מחירים זולים בכלל נשארו לאיזה יעדים לשבוע הספציפי הזה. -
כן לצערי זה הזמן היחיד שמסתדר עם העבודה… מבחינתי הייתי מחרה לספטמבר- אוקטובר…
חברה המליצה לי על אמסטרדם , מה דעתכם?
-
אמסתרדם יפה,יקרה ולא בדיוק לקניות .חוץ מפרימרק

תבדקי טיסות ללובלין,פולין.עכשיו עם פתיחת הקו מחירים זולים..והעיר עושה רושם נחמד. קניונים,עיר עתיקה..מה הרע?