ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לטוס לבד למזרח ?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    9
    9
    3538
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עינב einav
      עינב einav נערך לאחרונה על ידי

היי
      אני יודעת שקצת שיגעתי פה את הפורום בימים האחרונים עם השאלות שלי..

אבל..

אני מתלבטת.. האם לטוס רק לחודש אבל עם חברה

או לטוס לחודשיים לבד ?

אני רוצה לעשות את תאילנד, רק איים, אבל להיות גם שבוע בלואנג פראבנג בלאוס..

בחיים לא טסתי לבד, בפעם הקודמת טסתי עם 2 חברות , כמובן שהכרנו שם אחלה חברים..

אבל עדיין, להתחיל לבד ?
      זה לא קצת מפחיד ?

אשמח לעצות ולטיפים..

תודה תודה תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • קש כפית
        קש כפית נערך לאחרונה על ידי

עצות
        את מתלבטת האם לטוס עם חברה או לבד, אני בטוחה שאת מבינה שזו החלטה מאוד אישית
        ושכל אחד מחליט אחרת. אני יכולה לכתוב לך שאני מעדיפה לבד, אבל אם את לא טיפוס כזה
        אז מה יעזור לך שאני כותבת כך??? אני טיילתי לבד וככה אני אוהבת אבל מצד שני פגשתי ודיברתי
        עם המון בחורות בעיקר שלא רוצות ולא מעזות לעשות את זה, יש גם גברים שלא אוהבים להיות לבד.
        מבחינתי לא הייתי לבד כי הכרתי ופגשתי אנשים בלי סוף, אבל מה? לא כל רגע, כן היו רגעים של לבד
        בעיקר במעבר ממקום למקום. בשבילי זו הייתה חוויה לטייל לבד שלא הייתי מחליפה בכלום
        אבל שוב, אני זו אני, את זו את. אם את טיפוס עצמאי ויכולה להסתדר לבד ורוצה לחוות משהוא מיוחד
        אז לכי על זה.
        לגבי יעדים לטיול זה גם אישי, לא חסר מקומות יפים ומעניינים אבל התכנון תלוי גם בתקופה שתהיה לרשותך
        שזה מן הסתם פועל יוצא גם של כמה כסף יהיה לך.
        וגם במה מעניין אותך לחוות.
        אם את רוצה לטייל בתאילנד ובלאוס ותטוסי לחודש את יכולה לחלק את זה חצי וחצי
        אני חושבת שכדאי לך לקרוא קצת על תאילנד, אולי תגלי שיש עוד מקומות שמעניינים ומסקרנים אותך
        וגם לגבי האיים, זה לא חוכמה להגדי שאת רוצה להיות באיים, איזה איים? כמה איים? ואולי למה לרוץ
        בין כל האיים, אולי אחד או שניים זה יספיק לך?
        אני יכולה לומר לך שלפני שאני טסתי למזרח בפעם הראשונה לבד הייתי שלמה עם ההחלטה, היו לי פרפרים בבטן
        והיו רגעים קשים אבל בסה"כ זו הייתה תקופה הכי משמעותית בחיים שלי מבחינת החוויות שעברתי בחצי שנה.
        מה שכן, יצאתי לטיול הראשון שלי לבד לחצי שנה כשהייתי בת 32 וזה אומר בן אדם מבושל. תחשבי אם מתאים לך
        אם כן שיהיה בהצלחה..
        • גולני
          גולני נערך לאחרונה על ידי

לטוס לבד למזרח ?
          מה עם חודש עם חברה וחודש לבד? קיבלת חודשיים טיול. בכל מקרה אני הייתי הולך על חודשיים טיול ואם אין ברירה לצאת לבד, כי בגדול קשה מאד להיות לבד לגמרי בטיול, את פוגשת המון אנשים, מטיילת עם חלק מהם והאינטרקציה עם מטיילים אחרים היא חוויה אדירה. ממש אין לך מה לחשוש. במצב של חודשיים טיול מציע לך לעשות תכנית אחרת, לצמצם זמן איים ולהגדיל זמן טיול בלאוס שאומרים שהיא מדהימה..(תלוי כמובן באיזה חודשים את מטיילת)את כבר טסה, תמשכי את זה למקסימום האפשרי.
          • shuli12
            shuli12 נערך לאחרונה על ידי

הי אני רוב הזמן טסה לבד ומסתדרת לא רע
            אני טסה לבד אך לעולם לא נמצאת לבד תמיד מכירה אנשים אם זה מקומיים ישראלים או תיירים וזה חלק מחוויות של הטיול ...ברור שתמיד אני מנסה למצוא פרטנר שיצטרף איתי לטיול אך אם לא מוצאת זה לא מה שיגרום לי להשאר בארץ...סעי תהני וברור שאם החברה מצטרפת זה יכול להיות נחמד או לשלב חודש איתה חודש לבד לכי אם התחושות שלך
            לציין אני בת 48 וטיילתי לבד בברזיל ארגנטינה פיליפינים תאילנד ומתכננת הלאה לאזור יפן
            • lilo999
              lilo999 נערך לאחרונה על ידי

אין על לטייל לבד!!!
              את עוברת חוויות שלא תעברי אם תטיילי עם אנשים...
              אני בטיול הקודם להודו טסתי עם אנשים ופחדתי להשתחרר מהם ולטייל לבד ובגלל זה נגררתי למקומות שפחות עניינו אותי ועשיתי דברים שפחות רציתי רק כי פחדתי להיות לבד...
              ברגע שהשתחררתי מהפחד הזה והתחלתי לטייל לבד קרו לי דברים נפלאים והכרתי אחלה אנשים בכל מקום חדש אליו הגעתי... זו תחושת חופש שאין דומה לה, לדעתי...
              אני טסה שוב בקיץ והפעם ברור לי שרק לבד Smile
              בהצלחה!
              • ניליולי
                ניליולי נערך לאחרונה על ידי

עינב שתצא לבד לא תהיה אותה עינב שתחזור לבד
                כי העניב יבשיל..
                אין ספק שטיול לבד יאפשר לך צמיחה והתפתחות, אבל רצוי גם להנות על הדרך, לפרוק עול, להשתחרר בלי חשבון.

אם את מניחה שתסבלי ואת הרי מכירה את עצמך יותר מכולם - אל תסעי לבד.

עצם העובדה שאת מתלבטת באפשרות זו מוכיחה שהיא רלוונטית לגבייך.

הלבד מאוד מאתגר ובדיעבד תגלי שנשארת עם המון עוצמה פנימית...

• יעקבס
                  יעקבס נערך לאחרונה על ידי

ורק מי שמסוגל להיות לבד מסוגל להיות ביחד
                  • ronya
                    ronya נערך לאחרונה על ידי

לטייל לבד זה גם קצת..אופי. לא כל אחד מסוגל לזה
                    זה נורא כיף לטייל עם מישהו/מישהי שמכירים , האחריות מתחלקת, החויות, אבל כשאין עם מי זו לא סיבה לא לטייל.
                    ומעבר לזה, כמו שכתבתי לא כ"א מסוגל לטייל לבד, לפעמים נמצאים ממש לבד, צריך לקחת החלטות, לפקוח עיניים זהירות, ולפעמים גם קשה להשתאות לבד. אני מודה שלטיול לבד יש גם יתרונות, את עם עצמך, בשקט (ואני אוהבת שקט...) עושה מה שבראש שלך ואת אדון לעצמך.

ואחרי כל מה שכתבתי,
                    אני חושבת שרק את יכולה לתת לעצמך את התשובה.

טיול מהנה,

בהצלחה,

רוניה.
                    • shaybery
                      shaybery נערך לאחרונה על ידי

לטוס לבד למזרח ?
                      חד משמעי - טוסי לבד!

יש משפט אחד שצריך להפנים :
                      כשאתה טס לבד אתה עם כולם, כאשר אתה טס עם חבר\ה אתה רק איתה!

אי אפשר ממש להפנים את זה עד שלא עושים גם את זה וגם את זה.

בגדול היתי ממליץ להכיר אנשים דרך למטייל בזמן הטיסה, ככה שההתחלה תהיה רכה ואין מחויבות.

כמו שאמרתי מקודם, מי שטס לבד הוא בעצם טס עם כל העולם!

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון