שאלה לגבי airbnb
-
היי
אני מנסה לחפש קצת מידע על לינה בחו”ל דרך airbnb ,
אני מנסה להבין כמה אמינות התמונות באתר.
יש פה מישהו שהזמין דירה וגילה משהו ממש אחר מהתמונות? שהגיע לדירה במצב מוזנח או מטונף?או שסתם התאכזב ממה שהוא קיבל במציאות...
אני יודעת שצריך להיזהר מעוקץ וכבר קיבלתי כמה טיפים אשמח לשמוע אם יצא לכם או אתם מכירים אנשים שהתאכזבו מהדירה שהגיעו אליה?
אשמח לשמוע מכם סיפורים, זמינה גם בהודעה פרטית…
תודה מראש נועה
-
באתר AIRBNB יש מיליוני משתמשים. כמו בכל אתר פופולרי אחר, יהיה קל מאוד למצוא לקוחות מרוצים וגם לקוחות לא מרוצים – וגם כאלה שהיו להם כמה חוויות, גם חיוביות וגם שליליות.
מנסה להבין למה זה יעזור לשמוע אנשים שהתאכזבו מהדירה? הרי בכל אתר יש אנשים מאוכזבים… מה שחשוב זה הדירה המסויימת שאותה את רוצה להזמין.
אם את חוששת – חפשי המלצה לדירה ספציפית שמישהו כאן כבר היה בה ויכול לספר ביקורת חיובית. לדעתי זה יעזור לך יותר.
-
באופן כללי תמונות יכולות לשקר באתרים של בתי מלון. צריך לבדוק טוב לפי חוות דעת. אני בדרך כלל מזמין מ- BOOKING TU או HOTELS כי מעדיף ביטול ללא תשלום. יש לי הרבה חברים שהזמינו מספר פעמים מ AIRBNB והיו מרוצים מאוד. גם במקומות מסוימים המחיר היה זול יותר. צריך לשים לב לעוקץ שהתפרסם מזמן כאשר הייתה הפנייה מהאתר ישירות למקום האירוח ושם אנשים נפלו. אם מזמינים דרך האתר יש אחריות שלהם ולא אמורה להיות בעיה
-
התארחתי פעם אחת בדירה גרך AIR BNB , דירה עם הרבה המלצות , היה בדיוק כמו בתמונות ובתיאור.
באוגוסט אתארח שוב , הפעם לקחתי ריזיקה לבית חדש באתר ללא המלצות עדיין..
-
יש בairbnb ודומיו אלמנט של חכמת המונים. ממליץ לעיין בביקורות – בדרך כלל, ככל שיש יותר מהן, זה מגביר את אמינות המידע המוצג. כדאי לקרוא ממש את הביקורות, ולא להסתפק בציון הכללי. לצורך המחשה – יכולה להיות דירה עם ציונים גבוהים, אך עם מדרגות תלולות. יש כאלה שזה מאוד מפריע להם, ואם יש הרבה ביקורות – זה ישתקף בחלקן. באותה מידה, פרמטר בולט לחיוב כמו מיקום טוב, רמת ניקיון גבוהה וכו’ גם יבוא לידי ביטוי בביקורות המילוליות.
-
היי,
אנחנו תמיד מזמינים בairbnb וגם מכירים המון חברים שעושים זאת…
יש כמה דברים שצריך שאנחנו עושים לפני שסוגרים דירה-
- מסתכלים רק על דירות שיש להם מעל 30 חוות דעת.
- העדפה לסגור אצל מישהו שהוא ״סופר הוסט״ של Airbnb.
- להתכתב עם בעל הדירה לפני, לשאול אם רלוונטי בכלל כי הרבה מפרסמים תאריכים ואחר כך אומרים שלא מתאים להם.
- להגיד שאתם מישראל! פעם אחת דיברתי עם בעלת דירה והיתה נחמדה עד שאמרתי שאנחנו מישראל ובזאת הסתיימה שיחתנו…
- אם מבקשים מכם לשלם להם דרך העברה בנקאית או מזומן במקום- זאת רמאות. משלמים באשראי דרך האתר.
זהו בגדול. אנחנו עד כה לא התאכזבנו.
יש לי חברה אחת שהתאכזבה … סגרה דרך האתר בדירה בפראג שהיה כתוב שזה בית שלם ובסוף התברר שזה חדר בתוך דירה מעופשת עם עוד שותף...
פשוט צריך לשים לב ולהיזהר