גזיה
-
היי.. רוצה לקנות גזיה לטיול שלנו באיסלנד

מישהו יודע איפה קונים? וגם אם יש איזו המלצה לחברה טובה..
תודה לעונים

-
בכל חנות מטיילים. כדאי שתהיה קטנה (רצוי, למשל, רק ראש שמתחבר למיכל הגז), ושתהיה בהברגה ולא נקירה – כדי שיהיה אפשר להבריג החוצה את המיכל, שאותו אסור לקחת בטיסות. שתתאים לסטנדרט הבינלאומי, מן הסתם.לא צריך לחפש מותג מסוים, אין לזה חשיבות.
-
תודה רבה..! עזרת מאוד

-
של אמגזית מעולה, אל תתפשרי על פחות. פעם התקמצנתי קניתי חברה זולה יותר, זה התקלקל ביום הראשון שלה טיול ונשארתי בלי אוכל…
יש את הפשוט שבנוי מתושבת למיכל גז וחצובה. הוא מתאים לנשיאה לשטח בטיולים כי הוא קל ולא גדול, ויש סוג שיש בו מקום למיכל גז גדול יותר וומקום הנחה מסודר לסיר. הוא נוח יותר לבישול.
יש בחנויות טמבור מפותחות.
-
אם סוחבים את הגזייה על הגב, אם בטרמפים או בטרקים, עדיף כמה שפחות משקל – לוותר על התושבת ולוותר על יותר מראש מתברג. שלי מתקפל, נכנס למין תיק בגודל כיס קטן, כלום משקל. זה די והותר, יש לי את הגזיה הזו כבר יותר מ-15 שנה (אין לי מושג מה הפירמה, לא מהארץ). -
היי. כמעט ולא השתמשנו בגזיה באיסלנד בעיקר בגלל הרוחות. התארחנו בדירות או אכסניות עם מטבח ולא הייתה בעיה לבשל. אם אתם צריכים גזיה לטרק חשוב,מאד המשקל. אם להכין קפה בדרך יותר שימושי תרמוס טוב, לדעתי. לנו יש ראש פרימוס מתקפל קל מאד חזק ומשרת אותנו בנאמנות שנים.