אגמי האצבעות
-
שלום,
אנחנו נוסעים לטיול בתחילת אוקטובר. החלטנו על מסלול.
אשמח לדעתכם, יום טיול ישנים ליד ווטקין גלן מתעוררים בבוקר לטיול בשמורה ובמפל ומשם לצפיה על מפל טוגנוק אח”כ טיול באיזור אוניברטיסת קורנל וצפיה במפל האטיקה.
כמה זמן טיול כזה אפשרי שיקח? אנחנו מתכננים להמשיך עוד באותו יום עד נוי יורק.
האם עדיף ללון באיזור באותו יום ולצאת רק למחרת לנוי יורק ?
האם נסיעה בחשכה (חודש אוקטובר) מסוכנת או לא נעימה?
אודה על עזרת מנוסים...
-
שלום
עיינתי בשרשור הקודם שלכם לנסות לראות איזו מסגרת שהחלטתם עליה,ולא הייתה בנמצא.
האם להישאר לילה נוסף?
האם להגיע לניו יורק כבר ביום הזה?
האם רק לקדם לינה בכיוון ניו יורק לאחר הביקור ?
ספרו על המסגרת שבניתם, ואפשר יהיה לנסות להציע.
מוני
-
הי,
באיזור אגמי האצבעות הייתי ממליץ על יום אחד לפלות כך שממומלץ לישון באותו המקום גם בערב, ביחוד באוקטובר כאשר היום קצר. בנוסף למה שתיארתם גם מוזיאון הזכוכית בקורנל מאוד נחמד ומיוחד.
נסיעה לניו יורק תיקח בערך 3-4 שעות. תגיעו מאוד מאוחר בליבה וגם תשלמו יותר על הלינה..
-
אז ככה מתוכנן
יום 1 לנחות בניו יורק ומיד לסוע למיסטיק. אחצה וערב ולינה במיסטיק
יום 2 ממסטיק לסוע לניו פורט לטייל ומשם לבוסטון.אחהצ ערב בבוסטון לטייל ליד אוניברטיסת האוורד. זה יום ראשון בשבוע.
יום 3 יום בבוסטון.
יום 4 בוסטון/ אוטלט בקרב בוסטון ומשם לאגמי האצבעות לינה בעייריה ג'נבה ליד אחד האגמים. אני מניחה שנגיע לקראת ערב. שוב קצת חוששת מהנסיעה.
יום 5 טיול באיזור אוטלט ליד האגמים ונסיעה למפלים של כשעתיים לצד הקנדי. ערב במפלים.
יום 6 מפלים בצד הקנדי ונסיעה לווטקין גלן. לא ברור מה נספיק לעשות לפני חשכה.
יום 7 ווטקין גלן. מפל טונוק איתיקה ומשם לניו יורק לילה. ועוד מס ימים בעיר
זהו המסלול אשמח לחוות דעת לגבי המסלול. אנחנו זוג שנוסע ללא ילדים.
-
מוזיאון הזכוכית פחות מעניין אותנו. לפי בדיקה שלי הנסיעה אמורה לקחת יותרמ3-4 שעות אולי אני טועה. בכל מקרה אנחנו נלון ליד האגמים לילה . השאלה אם תכנון המסלול נראה.. אשמח להמלצות נוספות.
-
מוזיאון הזכוכית פחות מעניין אותנו. לפי בדיקה שלי הנסיעה אמורה לקחת יותרמ3-4 שעות אולי אני טועה. בכל מקרה אנחנו נלון ליד האגמים לילה . השאלה אם תכנון המסלול נראה.. אשמח להמלצות נוספות.
-
בנוסף אולי עדיף להגיע לניומיורק בערב 7-8 ולישון לילה ולמחרת לקום מוקדם ולנצל את היום במקום לישון יליה נוסף באגמים ולהגיע לניו יורק בצהריים כבר עייפים מנהיגה ??
-
הי מוני, אשמח לתגובתך
-
הי
הערותיי
מאחר והארת אופציה להיכנס לפנה”צ של היום השמיני לניו יורק מציע
ביום ארוך הנסיעה מבוסטון לג’נבה לא להאריך את הדרך בנסיעה אל האאוטלט
אני מניח שהתכוונת לזה שבמרימק?
יום 4 להתחיל מוקדם וכבר ביום הזה לקיים בערב את הקניות בווטרלו הסמוכה לגנבה!
יום 5 לא לטייל באגמים נסיעה לניאגרה ביקור ולינהלינה
יום 6 יציאה מיידית לכיוון אגמי האצבע ווטקינס גלן איתקה
יום 7 כך תוכלו לעשות רק השלמות קלות באיתקה וסביבתה, ולהגיע לניו יורק
ואו שתגיעו רק עד הפוקונו מאונטיין תתמקמו בעיירה tannersvill אפשר בבסט ווסטרן שגובל באאוטלט הגדול של העיירה הזאת,וביום השמיני שעתיים עד ניו יורק.
מוני
-
זמני הנסיעה על פי גוגל:
יום 1 לנחות בניו יורק ומיד לסוע למיסטיק. אחצה וערב ולינה במיסטיק
מדובר על 2:15 שעות נסיעה על פי גוגל. באופן מעשי נסיעה ראשונה אחרי טיסה והכל – 3:30 יותר סביר. נסיעה די קשה לעשות אחרי הנחיתה
יום 2 ממסטיק לסוע לניו פורט לטייל ומשם לבוסטון.אחהצ ערב בבוסטון לטייל ליד אוניברטיסת האוורד. זה יום ראשון בשבוע.
על פי גוגל : 2:30 שעות נסיעה במעשי 3 ויותר
יום 3 יום בבוסטון.
יופי, אין נסיעות
יום 4 בוסטון/ אוטלט בקרב בוסטון ומשם לאגמי האצבעות לינה בעייריה ג'נבה ליד אחד האגמים. אני מניחה שנגיע לקראת ערב. שוב קצת חוששת מהנסיעה.
על פי גוגל 5:30 שעות. במעשי קרוב ל-7. יופ סיוטי לכל הדעות
יום 5 טיול באיזור אוטלט ליד האגמים ונסיעה למפלים של כשעתיים לצד הקנדי. ערב במפלים.
על פי גוגל מדובר על יותר משעתיים נסיעה. ושוב במעשי כולל מעבר גבול זה קרוב יותר ל-3
יום 6 מפלים בצד הקנדי ונסיעה לווטקין גלן. לא ברור מה נספיק לעשות לפני חשכה.
היום רק 3 שעות נסיעה

יום 7 ווטקין גלן. מפל טונוק איתיקה ומשם לניו יורק לילה. ועוד מס ימים בעיר
שוב על פי גוגל למעלה מ-5 שעות נסיעה ובמעשי קרוב יותר ל7, כולל כל הבלגן של להכנס בערב למנהטן ולהחזיר את הרכב
באופן אישי נהיה לי כאב ראש מההצעה הזו. עם כלכך הרבה נסיעות – מתי תספיקו לטייל?
אני שב ומציע – וותרו על חלק מהנסיעות. שלבו את אגמי האצבעות בדרך למפלים, ומהמפלים טוסו לניו יורק. בעלות של 100 דולר לאדם בערך אתם טסים את הקטע הזה. עוד כמה גרושים על מונית בניו יורק מהשדה למלון, ואולי גם דמי החזר על האוטו.
חסכתם לפחות 6-7 שעות נסיעה ואולי יותר (תלוי איך בדיוק תבנו את הטיול). ואז נקבל משהו בסגנון:
ום 1 לנחות בניו יורק ומיד לסוע למיסטיק. אחצה וערב ולינה במיסטיק
יום 3 יום בבוסטון.
יום 4 בוסטון/ אוטלט בקרב בוסטון ומשם נסיעה עד איזור אולבני ללינה. אפשר את מקום הלינה הזה לא להזמין מראש, ואם יש כח ממשיכים לנהוג עוד אחרי כדי להתקדם.
יום 5 המשך נסיעה לאגמי האצבעות. איתקה, מפלי טונוק ווטקינס גלן. לינה ליד ג’נבה
יום 6 שופינג אם רוצים ונסיעה למפלי הניאגרה
יום 7 השלמות ניאגרה, נסיעה לבאפולו וטיסה לניו יורק. בערב מגיעים לניו יורק לא מותשים מיום נהיגה ארוך, ולכן אפשר עוד ללכת לבלות