ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חופשה בברזיל עצה

פורום דרום אמריקה
    4
    4
    1753
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shosh_3334473
      Shosh_3334473 נערך לאחרונה על ידי

אני שוקלת לטוס עם חבר לסאו פאולו ולשהות בברזיל בין שבועיים ל- 3 שבועות באוגוסט. מה מעניין לראות בסאופאולו? האם בטוח להסתובב? איזה מקום מעניין אני יכולה להמשיך משם אפילו בטיסה ? לראות טבע או איזור מיוחד אחר בברזיל שבטוח לטייל לבד?

תודה 

שוש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

איזה כיף לך

באוגוסט יכול להיות די קר בסאו פאולו – כדאי לקחת משהו חם ללמוד, וגם מעיל גשם או מטרייה או גם וגם. אני מאוד אוהב את העיר, יש המון מה לעשות בה, ואם מתאכסנים בשכונות הנכונות אז גם בטוח וכיף.

אם עוד לא היית בברזיל, הייתי ממליץ כמובן לבקר בריו דה ז’ניירו – נסיעה של 7-6 שעות או טיסה קצרה. מזג האוויר נפלא לטייל בעיר, אבל קצת קר מדי לרחצה בחופים.

כדאי מאוד לראות גם את מפלי האיגוואסו, אבל זה כבר יהיה כרוך בטיסה לא זולה הלוך וחזור.

• chenchen1234
          chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

מצטרף להמלצה על האיגואסו.
          יש שם את כל מה שרצית – גם טבע, גם מיוחד, גם ניתן להגיע לשם בטיסה לא ארוכה, וגם די בטוח להסתובב שם לבד, כיוון שמתויר שם מאוד. (וכמובן לא לשכוח לבקר גם בצד הארגנטינאי של המפלים!)

• ניתאי א
            ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

ממליץ על לנסויש כ6 שעות נסיעה מסלבדור, לא יודע איך זה שם באוגוסט אבל מקום מדהים עם המון טבע מסביב. ניתן ללכת לאחת מהסוכניות טיולים שיש בעיירה ולצאת לטיולים מאורגנים דרכן.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון