מסעדת בשרים כשרה בלוס אנגלס
-
שלום לחברי הפורום,
אנחנו משפחה דתית של 6 וכבר שבוע מטיילים במערב. ביום שישי נגיע ללוס אנגלס. מחפש המלצה על מסעדת בשרים טובה. הדתיים שבינינו יבינו לליבי, שבשלב הזה של הטיול אנחנו כבר בקריז מחוסר בבשר....מסתכלים בעיניים חמדניות על כל פרה שעוברת לנו בטבע (מבחינתי, רק להוריד הפעמון וזה מספיק....).
בקיצור, דבר ראשון בלוס אנגלס נלך לאכול. מחפש משהו טוב מאוד אבל במחיר לא שחיטה. משהו בסגנון של מיתוס, גושן, וכיוצא בזה. תודה על ההבנה! אנחנו נהיה באזור של פיקו.
-
תתחילו מהטיפים על מסעדות כשרות בלוס אנג’לס:
http://www.lametayel.co.il/navigator.php?q=843-5445-0-tip
חלק מהמסעדות אף באזור פיקו
-
לא מכירה את המסעדות הכשרות בלוס אנג'לס, אבל מה שבטוח זה שאין מה לצפות ל"משהו בסגנון של מיתוס או גושן" במחיר לא שחיטה
...רצית שחיטה כשרה, תקבל מחירי שחיטה. ולרוב מדובר בשיפוד פרגית בפיתה במחיר של סטייק. -
תורידו את האפליקציה של trip advisor ותכניסו בפילטר kosher.
-
או פשוט לרשום kosher near me בגוגל.
בהצלחה.
-
גלית שלום
אין כל חידוש. שילמתי בהונג קונג 88 USD + טיפ, על שני מנות שניצל וצלחת חומוס וחמוצים. ובקבוק מים מינרליים. לא זוכר את המחיר של המים המינרלים ?המחיר היה מופקע, למה ומדוע? כאשר אין עניין של כשרות.
אני מקפיד על כשרות. בחו”ל אני הופך לצמחוני.
-
היי אני אכלתי בשנה שעברה במסעדת איציק הגדול….טעים כשר..מנות גדולות...כך גם המחיר...תהנו
-
מה לעשות, אוכל כשר יהיה יקר יותר בחו”ל, וכמוהו אוכל מערבי/ישראלי במדינות מזרח אסיה מול האוכל המקומי שם. ומאחר והקהל שבוי ומוכן לשלם הרבה על האוכל (הכשר או החומוס בלב הונג קונג), המסעדנים יודעים שהוא יסכים גם לשלם יותר על השתייה באותו מקום. -
ערב טוב
מה דעתך על כירה חשמלי ולטגן דגים ? שוקל כ 1.25 ק״ג.
לחילופין אתה יכול לשכור apartment. טיילנו שלשה שבועות עם זוג נוסף.
-
מבין לגמרי ללבכם, ולשמחתכם הגעתם למקום הנכון.
אני נוסע הרבה ל LA (מטעם העבודה) ומכיר די טוב את רוב המסעדות הכשרות (כן, גם על-חשבון העבודה).
אז תרשמי:
אלו שלושת המסעדות המובילות (Steak House). כולן באיזור פיקו, שתי האחרונות ממש על פיקו.
בכולן כדאי להזמין מקום, כן – גם בסתם יום של חול.וכמו שכתבו לפני – זול זה לא יהיה. אבל טעים מאד – כן!
בתיאבון!