טיסה לויאטנם
-
שלום,
מתלבטים אם לטוס לויאטנם עם אלעל דרך בנגקוק או עם ארופלוט דרך מוסקבה (קונקשן של שעתיים). איך ארופלוט מבחינת עיכובים? האם שעתיים מספיק? איזו אופציה עדיפה? שמענו שיש לארופלוט המון עיכובים ויש סיכוי גבוה לפספס את טיסת ההמשך.
תודה רבה
-
אהלן .
לא בכל טיסה יש עיכובים ,
קח קונקשן של 3 שעות אמור להספיק !
בברכה יעקב
-
לבנגקוק יש הרבה אופציות לא רק אל על
הירדנים למשל טובים יותר וזולים יותר.
גם ישירות להנוי /סייגון יש אופציות נוספות דרך חברות ארופאיות.
אין לי נסיון עם איירופלוט
אבל יש לי נסיון עם אל על והירדנים.
אתה צריך לבדוק את שעת הנחיתה בבנגקוק
ומתי יש טיסה להנוי/סייגון.
יש שני שדות תעופה בבנגקוק
אייר אסיה שהיא חברת לואו קוסט מעולה טסה מהשדה הישן דום מונג שהוא מרחק של שעת נסיעה מהדה החדש סובנר…….
תשווה גם כמה שעות אתה בדרך מהבית ועד ליעד
-
לאחר ההתנסות האישית שלי בהתנהלות המחפירה של החברה הירדנית במבצע צוק איתן אני ממליצה לבחור בחברות אחרות.
-
אין לי שום אינטרסיםבחברה הירדנית
אבל אתה כותב כאילו רק החברה הירדנית הפסיקה את הטיסות לישראל.
אולי תכתוב מי כן טס לאחר נפילת הטילים ביהוד??
והוראת רשות התעופה האמריקאית על הפסקת הטיסות לישראל.
קצת אוביקטיביות
-
תגובתך קצת אימפולסיבית חוששתני. ברור שלא התכוונתי להפסקת הטיסות כשלעצמה. התכוונתי לשבועות בהם לא ניתן היה לדבר עם נציג החברה על מנת לשאול היכן מטיילות המזוודות שלנו, לשבועות בהם מסתבר שהמזוודות שלנו נחו נטושות בעמאן מבלי שמישהו חשב שאולי כדאי איכשהו להעבירן אלינו, התכוונתי לכך שלא נתנו מידע אמין בנמל המוצא שלנו שאולי היה גורם לנו לחפש דרך אחרת לחזור לארץ.
-
מתנצל אבל חשבתי שהתכוונת לנושא הפסקת טיסות.
-
יש צדדים לכאן ולכאן . המטוסים של אל על בטיסות לבנגקוק מיושנים וצפוף וחוויית טיסה לא נעימה. לאירופלוט מטוסים חדישים אבל השדה במוסקבה לא ידידותי , אם כי שירות סביר. אני חושב שעדיף עם אירופלוט כי טסים עם אותה חברה לכל אורך הדרך. כך שאם יש איחור הם ימתינו לך.
-
בכל מקרה המלצה קבועה שלי. בטיסות(גם בטיסות ישירות) לקחת למטוס תיק עם לבנים, גרביים ,חולצה, למקרה שהמטען לא יגיע אתכם.
-
היי.
טסנו עם אירופלוט וגם לנו היו חששות בהתחלה.במקרה שלנו הכל תקתק המטוסים כמו שכתבו חדישים. בנוסף לכך מבחינתנו השעות שלהם היו נוחות יותר והמחיר הרבה יותר זול.