טירת הרסט - מתאימה לילדים?
-
היי כולם –
באוקטובר מתכננים לנסוע לקליפורניה – האם טירת הרסט מתאימה לילדים בגילאי 13, 10 ו-8?
חשבנו על סיור הערב, שיש בו גם ‘שחקנים’ בבגדים אופייניים לשנות ה-30, משהו עם קצת יותר אוירה ועניין.
תוהים אם יעניין ילדים.
תודה לעונים

-
היי , מתאים לילדים שמתעניינים .
לא בעדיפות הכי גבוהה אבל בסדר.
-
היי
אצלנו הילדים השתעממו מאוד, בדיעבד היינו מוותרים.
בהצלחה.
-
האם מומלץ להזמין כרטיסים מראש? או שמספיק לרכוש בעת ההגעה למקום?
תודה
-
עם כל הכבוד לילדים, אני חושבת שמי שמשלם הוא מי שמחליט. אתם רוצים לבקר? יופי, בקרו. לא בא לכם? אל תבקרו.
-
לדעתי לא יעניין ילדים.|
אם מאוד מעניין אתכם, אז כדאי אם לא תוותרו
( אישית אני ממש השתעממתי והחסרון הגדול שאי אפשר פשוט לקום וללכת שנימאס כי חייבים להישאר עם הסיור ולחזור איתו ) -
אני מעצבת פנים, נראה לי שיהיה לי מתאים, אבל גם להיסחב עם ילדים משועממים לא ממש תורם לחוויה… יש גם את עניין העלות (144 דולר, ועוד 40 דולר עמלה שערורייתית), בקיצור – דילמה.
תודה על ההמלצות
(ובהזדמנות זו – איילת – תענוג לקרוא ותודה)
-
אומנם הייתי שם לפני ה-מ-ו-ן שנים אבל זה נחשב בעיניכמקום מיותר לחלוטין.
אם כמעצבת פנים את רוצה לראות ערבוביה של העתקת סגנונות לאורך ההסטוריה אז סבבה….
-
מצטרפת למשועממים מהרסט וכמעצבת – העיצוב שם היה כל כך וולגרי, מפוזר ולא קוהרנטי שרק תזדעזעי לדעתי….
מצד שני המגלומניות של האיש הביאה אותו לרכוש כל כך הרבה דברים שאולי מזה כן תהני?
בקיצור – לא חובה לדעתי הצנועה
-
אנחנו היינו ( מזמן מזמן ) בסיור הערב עם השחקנים , מתוך מחשבה שיהיה מעניין יותר. מבחינת החוויה שלנו: לא תרם הרבה , היו שחקנים עם תלבושות לאורך הסיור , לא מעבר לזה .
כמו כן , סיור הערב נבחר מתוך מחשבה שלא יגזול מאיתנו זמן טיול ביום ( שזה היה נכון אבל אילץ אותנו ללון ליד וזה בהחלט עוגן כובל ) .
בדיעבד היה ממש ממש ממש מיותר.
בעיני - אפשר בשקט לוותר.
-
היי שנה שעברה הייתי בפסח . היה מאוד חם מריך לקחת הרבה מים. הבת שלי היית בגיל 12 היה לה משעמם. אני דווקא אהבתי את המקום. הנסיעה באוטובוס חמקום ארוכה מאוד. מחנים את הרכב משחמים ואז אוטובוס. לאכול בוקר לפני. בהצלחה
-
לי היה מעניין. הילדים השתעממו. לקחנו סיור באמצע היום.
-
היי
היינו שנה שעברה והחלטנו לצאת באמצע הסיור ולא הייתה בעיה.
כיוונו אותנו לאוטובוס שיצא ללא הקבוצה שלנו.
-
-
תודה רבה לכולם – נראה לי שנוותר על החוויה (ובמוזיאון גטי בלאו הכי נבקר, כי הבת-דודה מ-LA הציעה שניסע איתם במהלך הביקור שם). עצה מצויינת ושוב תודה

מה שמוביל לשאלה הבאה – תיכננו לנסוע מקינגס קניון לקמבריה, לבקר בהרסט ובמושבת פילי הים. משם לנסוע צפונה למונטריי.
הבנו שהחסימה בכביש 1 בעינה עומדת, לפחות בחודשים הקרובים.
האם כדאי לנסוע ישר למונטריי ולתור את כביש 1 (ביג סר) רק מצפון? לפסוח על קמבריה/מורו ביי ולחוות את כביש 1 רק ממונטריי?
הרווח הוא 2 לילות במונטריי (במקום 1), או לילה נוסף בסן פרנסיסקו (בנוסף ל-3 שתוכננו).
כל עצה מתקבלת בברכה,
ושוב תודה על ההיענות
מורן