פירנאים בסוף אוקטובר
-
שלום,
יש לנו טיסה עם תינוק בסוף אוקטובר-תחלת נובמברל11 לברצלונה(23.10-2.11).
רוצים לעשות:
- גג יומיים בברצלונה
- חירונה\קוסטה ברווה
- פירנאים, בצד הספרדי יותר עיירות ונסיעות יפות כמו קניון אניסקלו
- פירנאים, בצד הצרפתי במסלולים קצרים – אגם גוב וקרקס גווארני ואולי Lourdes(אם נגיע עד ה29.10).
החשש העיקרי שלי הוא מזג האויר, מבחינת טמפ’ ממוצאת זה נראה בסדר אבל אני מבין שזה יכול להיות הפכפך.
השאלה בעיקר על הפירנאים – האם יש סיבה לחשוש ממזג האויר ואם כדאי להזמין מלונות מראש או שגם ככה זאת תקופת שפל ולהזמין כל יום בהתאם למזג האויר וההתקדמות?
תודה,
יוסי
-
מובן שאין אפשרות לחזות את מזג האויר .רק יש לקחת בחשבון שהמקומות המתויירים והיפים בפרינאים דורשים הליכה- ולפעמים גם לא קלה .
ובודאי עם תינוק .
בנוסף בקוסטה ברווה -החופים מהווים חלק חשוב בביקור ומטיפים שקראתי מאנשים שביקרו שם שלא בעונה כתבו שהיה די שומם .
אנחנו היינו ביולי -הימים ברובם היו שמשיים ויפים ופרט ליום אחד גשום שקטע את המסלול .
-
מצאתי מסלולים פשוטים יחסית שמתאימים לנו, אני פחות חושש מזה במידה ואין גשמים, מה גם שהרבה מסלולים באזור נראים ממש מרוצפים וקלים מבחינת תוואי הליכה.
לגבי קוסטה ברווה – החופים\רחצה פחות מעניינים אותנו, יותר מעניינים אותנו העיירות והמראות, אז גם זה לא נראה לי בעיה.
החשש שלי זה הגשמים ואם אפשר להגמיש את הטיול בזה שלא ניקח מקומות לינה מראש, אז מעניין אותי לדעת האם יהיה פשוט להזמין מקומות לינה בזמן הטיול (האם המלונות בתפוצה מלאה\סגורים חלקם) או שכדאי להזמין הכל מראש